Een bijzondere tip voor treinliefhebbers is de speciale “Rod Fai Loi Nam” (drijvende trein) reisroute van Bangkok naar de Pasak Cholasid Dam, Thailand’s grootste aarden dam in de provincie Lop Buri. Deze route wordt alleen gereden op zaterdag en zondag van 5 november tot 29 januari 2023 (behalve 31 december en 1 januari).

De trein vertrekt om 06.00 uur vanaf het treinstation van Bangkok (Hua Lamphong) en bereikt de Pasak Cholasid Dam om 10.35 uur. De trein stopt hier 20 minuten om de passagiers wat tijd te geven om van het landschap te genieten. Het zal doorgaan naar het laatste station in Khok Salung, waar het 30 minuten zal stoppen om iedereen te laten winkelen voor lokale producten. De terugreis is om 15.30 uur vanaf de dam en komt om 18.50 uur aan op Hua Lampong Station.

Het tarief voor de heen- en terugreis van het station Hua Lamphong naar de Pasak Cholasid Dam is 560 baht per persoon (rijtuigen met airconditioning) en 330 baht per persoon (gewone rijtuigen of ventilatorrijtuigen).

Geïnteresseerden kunnen vooraf tickets boeken op treinstations in het hele land of via het D-Ticket System op www.dticket.railway.co.th.
https://www.youtube.com/watch?v=mc3HtugmF_8

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website