Geen visa nodig voor de “Stamprun”… Ik heb dus, voor alle info, een non-immigrant “O” visa, multiple entry. Daarmee moet je na 90 dagen het land uit om opnieuw een 90 dagen stempel te krijgen…

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website