Schengen visum: Duurzaam inkomen voor MVV

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visum Kort Verblijf
Tags: , , ,
13 februari 2016

Ik wil mijn Thaise vrouw naar NL meenemen voor langer dan 90 dagen, ze is geslaagd voor haar A1 inburgeringstoets. Ik moet nu mijn inkomen van Nederlandse bron laten zien met een contract voor de komende 12 maanden.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website