Vijf stranden in Thailand behoren tot de beste 25 van Azië volgens de laatste peiling van de populaire reiswebsite TripAdvisor. Het gaat om Nai Han Beach, Kata Noi Beach en Freedom Beach in Patong (Phuket). Net zoals Phra Nang Cave Beach en Railay Beach in Krabi.

Thailand is erg blij met deze erkenning. Yuthasak Supasorn, van de Tourism Authority of Thailand (TAT) zegt daarover: “Het is een mooie onderscheiding voor de Thaise stranden die nog eens bevestigd dat ze gewaardeerd worden door internationale toeristen”.

Nai Harn Beach werd geprezen om zijn wateren, kleurrijke vissen en ongerepte staat, terwijl Kata Noi een prachtige landschap heeft en de rust en stilte biedt. Freedom Beach op het zuidelijke einde van Patong Beach in Phuket is een plek om even weg te zijn van de drukte.

De Pra Nang Cave Beach op Ao Nang (Krabi) is geliefd bij om de jungle-achtige omgeving en de mogelijkheden om er te kajakken. Railay Beach (foto boven) is geliefd om zijn grotten en mogelijkheden om te rotsklimmen.

Bron: TAT

1 reactie op “Vijf Thaise stranden behoren tot de 25 beste in Azië”

  1. Jan zegt op

    Tof om te horen alleen jammer dat je voor Freedom beach 200 TB p.p entree moet betalen. Ik vind dat weinig Freedom……


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website