Gisteren melden wij al dat er vier Thaise stranden in de lijst stonden van mooiste stranden van Azië. Vandaag is Thailand zelf aan de beurt. Volgens de bezoekers van de reiswebsite TripAdvisor* zijn dit de tien mooiste stranden in Thailand.

Wederom scoort het zuiden van Thailand goed als het om bountystranden gaat. Dit deel van Thailand is dan ook bijzonder geschikt voor een strandvakantie. Je kan er genieten op de sprookjesachtige eilanden met koraalriffen en een overvloed aan zeeleven voor de duik- en snorkelliefhebber, afgelegen nationale parken, bergen, watervallen, historische plaatsen en prachtige wildlife-reservaten.

  1. Nai Harn Beach, Phuket
  2. Railay Beach, Krabi
  3. Kata Noi Beach, Phuket
  4. Phra Nang Beach, Krabi
  5. Sunrise Beach, Satun
  6. Thong Nai Pan Noi, Surat Thani
  7. Karon Beach, Phuket
  8. Freedom Beach, Phuket
  9. Long Beach, Krabi
  10. Laem Tong Bay, Krabi

* TripAdvisor is een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen van steden en bezienswaardigheden. Er staan meer dan 75 miljoen beoordelingen online.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website