Railay Beach Krabi (video)

Door Redactie
Geplaatst in Stranden
Tags: ,
31 maart 2017

Eén van de populairste en mooiste locaties in de Krabi-regio is Railay. Het westelijke strand van Railay is breed, mooi, en ligt tussen de kalkstenen kliffen. Het is een populaire bestemming onder dagjesmensen die vanuit de stad Krabi en Ao Nang deze kant op komen.

Aan oostelijke strand komen de meeste boten aan vanaf de stad Krabi. Het strand is hier vrij smal en bij eb zijn de niet zo fraaie modderplekken te zien. Ondanks het minder aantrekkelijke uiterlijk heeft het strand toch een aantal positieve punten. Daarbij is het een kort stukje lopen van het westelijke strand van Railay en Phra Nang Beach.

Maak je een dagtocht naar Railay, dan kom je er waarschijnlijk om tot rust te komen, lekker te zwemmen en de prachtige omgeving in je op te nemen. Ben je in voor iets actiefs, dan kun je de kalkstenen rotsen gaan beklimmen – ook als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Het gebied is een trekpleister voor bergbeklimmers en er zijn experts aanwezig die je het nodige kunnen leren.

Video: Railay Beach Krabi

Bekijk hier de video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=tiW884zc48w[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website