Railay beach in Krabi

Thailand is de strandbestemming bij uitstek. Dat kan ook niet anders want Thailand heeft ongeveer 3.200 kilometer tropische kustlijn, er zijn dan ook honderden prachtige stranden en eilanden om uit te kiezen.

De stranden van Thailand behoren tot de mooiste ter wereld. Het bijzondere van Thaise stranden is dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen uit drukke stranden tot bijna verlaten.

Voor velen is het een droom om te ontwaken vlakbij het strand en het ruisen van de zee te horen. Je kan op een aantal eilanden voor weinig geld een strandhutje huren, maar ook luxe bungalows. Zo je bed of hangmat uit en direct de zee inlopen, het lijkt wel een scene uit een film, maar in Thailand kan het.

Een jetski huren, duiken of snorkelen je zegt het maar. Je kunt op het strand een ontspannen Thaise massage krijgen. Een manicure of pedicure is ook geen probleem. Strandverkopers komen langs met ijs, koude drankjes, verse vruchten en verse vis. Het strandleven in Thailand is zo bijzonder en relaxed. Als je er eenmaal aan geproefd hebt, wil je niets anders meer…

In deze HD video krijg je een indruk van een aantal stranden in Thailand.

Video: De prachtige stranden van Thailand

Bekijk hier de video:

1 reactie op “De prachtige stranden van Thailand (video)”

  1. Dirk zegt op

    De Thaise natuur is veelal prachtig. Ik woon dicht bij het Kau Yai park. Schitterend. Maar de Thaise stranden! Die kunnen mij niet bekoren. Poederzand, ik word doodmoe van een poederzandstrandwandeling. De stranden zijn vaak smal. Aan de kant van de golf is er bijna geen getij. Ook aan de Adamanzee is het getij gering.
    Ik vind de Nederlandse stranden veel mooier en interessanter. Gepakt zand waarop je kunt sporten, hardlopen, voetballen, volleyballen, zelfs te issen. Daarbij diverser qua fauna. En groter.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website