Hua Hin ideaal voor strandliefhebbers (video)

Door Redactie
Geplaatst in Stranden
Tags: ,
19 mei 2022

Hua Hin is een van Thailand’s meest populaire badplaatsen en van oudsher in trek bij de Thaise elite uit Bangkok.

Vooral strandliefhebbers komen hier aan hun trekken. Het strand rekt zich uit van noord naar zuid, maar verschilt nogal op verschillende plaatsen. Het noordelijk deel bij Hua Hin stad is het meest ontwikkeld. Hier kan je parasailen of paardrijden. Ga je verder naar het zuiden dan ligt daar het strand van Khao Takiab, populair bij expats en overwinteraars. Hier kan je prima zwemmen, snorkelen en relaxen op een strandbedje onder een parasol.

Nog verder naar het zuiden zien de stranden er totaal anders uit. Dit gebied is eigendom van het Thaise leger, maar is open voor het publiek. Het strand hier is vooral populair bij de locals, zoals blijkt uit de Thaise families die er picknicken en vol overgave spelen in het zeewater.

Hua Hin heeft niet alleen mooie stranden maar bijvoorbeeld ook prachtige golfbanen. Ben je een natuurliefhebber? Dan kan je er terecht voor grotten, bergen en nationale parken. Kortom Hua Hin is zeker een bezoek waard.

Video: Stranden van Hua Hin

Bekijk de video hieronder:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website