Strandactiviteiten in Hua Hin

Door Redactie
Geplaatst in Hua Hin, Steden
Tags: ,
5 maart 2020

Op slechts drie uur rijden van Bangkok tref je de mooie standen van Hua Hin. Je kan er natuurlijk genieten van zon, zand en zee maar er is meer.

Wie vroeg uit de veren gaat kan elke ochtend bij zonsopgang monniken op het strand zien lopen die eten krijgen aangeboden van Thai. De oranje gewaden van de monniken zorgen voor een bijzondere contrast met het witte zand en de zee op de achtergrond.

Wil je zelf wat sportieve activiteiten, dat kan ook. Wat dacht je van paardrijden door de branding, of genieten van parasailing, jetskiën, bananenboot varen en nog veel meer. Ben je op zoek naar rust? Loop dan in de richting van het Intercontinental Hua Hin resort. Of loop door naar het einde van het strand naar Khao Takiab. Daar kan je een mooie tempel en een gouden Boeddha bewonderen en genieten van uitzicht op de oceaan. Je wordt in de gaten gehouden door honderden nieuwsgierige apen.

Video: Strandactiviteiten in Hua Hin

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website