Platinum Fashion Mall (BoyCatalyst / Shutterstock.com)

Platinum Fashion Mall is een gigantisch winkelcentrum van 6 verdiepingen in het centrum van Bangkok (Thanon Petchaburi in het Ratchathewi district). De Platinum Fashion Mall werd midden 2006 geopend. Boven het winkelcentrum staat een appartementengebouw van 11 verdiepingen.

Het is een winkelcentrum dat bekendstaat om de grote hoeveelheden kleding die er wordt verkocht. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de kledingverkopers van de tegenovergelegen Pratunam Markt zouden verhuizen naar dit winkelcentrum.

Platinum heeft meer dan 2.000 winkels, die kleding, schoenen, tassen, bijouterie, horloges, parfum en nog veel meer verkopen. Het winkelcentrum Platinum ligt om de hoek van de markt van Pratunam. Je kunt beide dus op dezelfde dag bezoeken, maar trek dan wel je wandelschoenen aan.

Het is zo groot dat je er gemakkelijk kan verdwalen, ik zou er dan ook niet met kleine kinderen heengaan. Je vindt er echte Thaise prijzen (en zelfs nog goedkoper) en je kan er ook afdingen, zeker bij meerdere kledingstukken.

THE PLATINUM FASHION MALL
222 11th Floor Petchburi Road,
ThanonPetchburi,Ratchthevi,
Bangkok 10400
OPEN-CLOSE: SAT, SUN, WED: 08.00 – 20.00 en MON, TUE, THU, FRI: 09.00 – 20.00

3 reacties op “Platinum Fashion Mall: Goedkoop mode scoren in Bangkok”

 1. Christina zegt op

  Deze mall mag niet overslaan van alles te koop soms hebben ze ook aanbiedingen kan van alles zijn
  boven kan je ook lekker eten en schone toiletten je kan als je meer koopt nog afdingen.
  Wil je een taxi terug als er uit komt even wat verder naar links lopen en je bent zo weer weg.

 2. UbonRome zegt op

  altijd mijn eerste stop..
  ik ben 2,04 en 140 kg en kan er bij 3 zaakjes uit ruime keus zomerkleding krijgen voor een leuk prijsje…

  er na nog even de kleding markt en stalletjes over in en langs aan de overkant om cadeautjes te kopen (jurkjes en shirtjes) voor neefjes an nichtjes alvorens de volgende avound door te vliegen naar mijn lief n de familie.

  en meestal laat ik me iets meer richting Ratchathewi metro halte op dezelfde Petchburiroad maar dan aan de overkant een maatpak aan meten die dan de volgende dag klaar is om t af te passen.. dan haal ik m op als ik enkele weken later weer naar europa terug vlieg.

  Echt de moeite waard!
  Groet,
  Erik

  • Peter de Jong zegt op

   erik,
   waar kan ik die 3 winkeltjes vinden ?
   peterdejong2(at)gmail (dot)com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website