Ontdek bijzonder Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bangkok, Steden
Tags:
1 april 2015

De beste manier om een nieuwe stad te ontdekken is om contact te zoeken met de mensen die er wonen. Presentator Toby Amies zocht het meer radicale stedelijke avontuur op door een aantal kleurrijke inwoners van Bangkok te ontmoeten.

Bangkok

Een Aziatische superstad, een doolhof en een lange filejungle. Bangkok is een weerspiegeling van nieuw en traditioneel. Reiziger Toby Amies gaat op zoek naar bijzondere verhalen. Hij ontmoet:

  • NYM – een collega-fotograaf die de littekens bij zich draagt van een van de vreemdste tatto festivals ter wereld. Hij ontdekt ook iets ongehoord in de klongs van de Chao Praya rivier.
  • Pariyakorn – een Thaise bokspromotor die haar beste vrouwelijke vechters voorbereid op harde confrontaties.
  • Jumbo – een boeddhistische bon viveur die toont Toby laat zien wat er gebeurt als je een raketgeleerde aan de slag laat gaan met een tuk-tuk.
  • Marko – een hulpverlener en bodysnatcher in de straten van Bangkok.
  • Manit – een kunstenaar die zich afzet tegen het ongebreidelde consumentisme.
  • Andrew H – een lifestylemagazine editor die jaagt op een verzameling die je zou kunnen typeren als de ‘Bangkok-stijl’.

Video

[youtube]http://youtu.be/EmkpqpTHxpQ[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website