Krabi rivier tour (video)

Door Redactie
Geplaatst in Krabi, Steden
Tags: , ,
25 januari 2019

Krabi is een provincie in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Krabi kent een bergachtig landschap, afgewisseld met plateaus. Bij de provincie horen ook 130 eilanden in de Andaman Zee.

De Krabi-rivier stroomt vijf kilometer door de stad en vormt een waterval in Tambon Pak Nam. Krabi staat vooral bekend om zijn mooie stranden en kalksteen kliffen. Aan weerszijde van de Krabi-rivier liggen twee heuvels, nauwelijks 100 meter hoog. In deze heuvels zijn grotten te vinden. Om deze te bezoeken, moet je een longtail boot nemen vanaf de Chao Fa Pier. Reistijd slechts 15 minuten.

De stad Krabi in het zuiden van Thailand is de uitvalsbasis om de provincie Krabi te ontdekken. Tempels die nog steeds door de lokale monniken worden gebruikt, liggen verstopt in de grotten van de topattractie van de stad, de Tijgergrot. Vanaf de pier in de rivier worden reizigers met veerdiensten en sloepen naar de beste duikplaatsen, klimrotsen en witte zandstranden aan de kust gebracht.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website