Krabi en omgeving (video)

Door Redactie
Geplaatst in Krabi, Steden, Thailand video's
Tags: , , ,
3 maart 2022

In deze mooie video zie je beelden van Krabi en omgeving. De video is gemaakt door Alex die 4 weken in deze regio verbleef. Hij had een fantastische tijd en wil dat graag delen met anderen.

Krabi is een provincie in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Het landschap is bergachtig, afgewisseld met plateaus. Bij de provincie horen ook 130 eilanden in de Andaman Zee. De natuurlijke begroeiing bestaat voornamelijk uit mangrove en cassia, het broertje van de kaneelboom. Daarnaast kent Krabi ook veel gecultiveerde gewassen zoals rubberbomen, mango’s, kokospalmen en koffiestruiken. Krabi staat vooral bekend om zijn mooie stranden en kalksteen kliffen.

Railey Beach, Krabi

Wie Krabi zegt, zegt ook Raily Beach. Hoewel het eigenlijk tot het vaste land behoord is Railey Beach alleen per boot bereikbaar. Dit strand geeft je het gevoel dat je op een onbewoond eiland zit, in plaats van op één van de meest populaire stranden van Thailand. Helder blauw water, eilandjes aan de horizon en majestueuze kliffen rondom het kleine strand. Het is er meestal rustig, behalve tijdens het hoogseizoen.
Je kunt er wandelen, klimmen, zwemmen en snorkelen, verder is er niet veel te doen. Neem daarom ook een goed boek mee, geniet van de prachtige natuur en je zult je volkomen ontspannen voelen.

Video Krabi en omgeving

Bekijk de video hieronder:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website