Het waterleidingbedrijf van Pattaya, PWA Pattaya, heeft medegedeeld, dat in verband met werkzaamheden aan het pijpleidingssysteem de reguliere levering van water wordt onderbroken van 8 uur ’s morgens tot middernacht.

De particuliere watermannen zullen het druk krijgen die dag.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Geen water in Pattaya op woensdag 12 juni 2019”

  1. theoS zegt op

    Hier in Sattahip 3 dagen, van ‘s morgens vroeg tot 5 uur ‘s middags, geen water en geen electriciteit en dat in April. Mijn Thaise vrouw belde op en zei dat hun verantwoordelijk gesteld zouden worden als er een oudje kwam te overlijden. Hun reactie? Luid geschater door de telefoon, hadden de grootste lol. Vrouw was woest. Hoe komen ze daar mee weg, begrijp ik niet. Als dit Thailand is nou dan kunnen ze van mij de pot op.

  2. David H. zegt op

    Ik heb normale watertoevoer vanaf heden morgen 8 tot nu 14 uur alles normaal watertoevoer werkende, en op een vermeld gebied ! (tenzij condo heeft overgeschakeld op zijn vorig voorradsysteem ?)

    Evenwel bedankt voor de melding daar alles in condo in Thai schrift word vermeld .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website