Bouwwoede in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bangkok, Steden
Tags: ,
10 september 2014

De skyline van Bangkok verandert continu. De ene wolkenkrabber is nog niet af of de volgende staat alweer in de steigers. Deze betonkolossen beheersen het zicht op de horizon van Krung Thep Maha Nakhon.

Het lijkt een gevecht om wie de hoogste en meest imposante skyscraper uit de grond kan stampen. Of het mooi is, is een kwestie van smaak. Indrukwekkend is het zeker wel.

Dit jaar en volgend jaar worden veel bouwprojecten opgeleverd. Dat betekent nog meer condo’s, winkels en kantoren in de betonjungle. De vraag is dan ook wanneer deze luchtbel een keer knapt.

Tot die tijd bouwt men vrolijk door.

Video: Bangkok project under contructions complet 2014- 2015

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/jfcTa3VCTBQ[/youtube]

3 reacties op “Bouwwoede in Bangkok (video)”

 1. Rob Piers zegt op

  Een goede basis voor een goede informatie echter: deze presentatie is slecht te volgen. Voordat je met je ogen hebt geknipperd is de dia alweer voorbij. Jammer!

 2. erkuda zegt op

  Ik ben het met Rob Piers eens. Beelden flitsen voorbij op een wijze, dat het niet mogelijk is een behoorlijke infruk te krijgen van het gepresenteerde.
  Een amateuristische poging tot professionalisme. Jammer.

 3. Jack G. zegt op

  In China is de klap al aangekomen zag ik van de week op TV. 35% minder cement wordt er gebruikt op dit moment. Mensen die een jaar geleden gekocht hebben zitten met een huis dat nu voor 25% minder verkocht wordt. Als je ziet in toeristengebieden wat er allemaal uit de grond gestampt wordt dan houd ik mijn hart wel eens vast. Bij Hua Hin bouwen ze nu aan de Mirage of was het nu Miracle. Hoe ze dat allemaal gaan wegzetten? was mijn eerste gedachten toen ik daar voorbij kwam. Ze zullen wel weten wat ze doen en ik ga verder met van de zon genieten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website