Bangkok: Lost in the night (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bangkok, Steden
Tags: , , ,
20 december 2019

Dat Bangkok overdag een indrukwekkende stad is behoeft geen betoog. ’s Nachts is de stad misschien nog wel imposanter. Bangkok leeft 24 uur per dag. In het donker maken de miljoenen lichtjes, het voortrazende verkeer en de vele schreeuwende reclameborden duidelijk dat je terecht bent gekomen in een gigantische metropool.

Nomad Nick neemt ons in zijn fraai gemaakte video mee door Bangkok en hij voelt zich enigszins verloren in de nacht. Hij laat verschillende aspecten van de stad zien, zoals winkelcentra, eetstalletjes, nachtmarkten, Rivertour, Asiatique, Sukhumvit, Festival of Lights Bangkok en de Red light district: Soi Cowboy. Maar ook de eindeloze  files, lichtshows en nog veel meer.

Nick is een software-ingenieur uit Berlijn maar besloot zijn baan te onderbreken om de komende zes maanden in Azië te wonen. De eerste maand verblijft hij in Bangkok.

Video Bangkok: Lost in the Night

Bekijk hier de video:

2 reacties op “Bangkok: Lost in the night (video)”

  1. T zegt op

    Bangkok is en blijft een boeiende stad die op alle gebied met niets te vergelijken is met onze West-Europese grote steden.

  2. Teunis zegt op

    Verschrikkelijk slechte video, elke seconde een nieuwe clip. Werd na 2 minuten duizelig. Op YouTube zijn duizend keer betere video’s over Krungthep te bekijken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website