Raften in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Sport
Tags: ,
21 oktober 2014

Raften is een avontuurlijke en sportieve activiteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van een raft (versterkte rubberboot) om bijvoorbeeld een rivier te bevaren.

Het wordt doorgaans op wildwater gedaan, waarbij onderscheid kan worden gemaakt in de moeilijkheidsgraad. Raften is zeer populair geworden sinds het midden van de jaren 80.

Raften in Thailand

Ook tijdens een vakantie willen (jonge) toeristen actief bezig zijn. Raften wordt steeds populairder. In Thailand zijn er verschillende mogelijkheden om te raften. In deze video zie je een beelden van raften in Pai in het Noorden van Thailand.

Wildwaterraften kan een gevaarlijke sport zijn, zeker als er niet op de veiligheidsvoorschriften wordt gelet. Er zijn in het verleden veel -ernstige- ongelukken gebeurd, waardoor er nu veel regels zijn betreffende de kundigheid van de rafters en de kwaliteit van het materiaal.

Raften en je reisverzekering

Je moet er ook rekening mee houden dat reisverzekeraars raften zien als een gevaarlijke sport en dat dekking op een standaard reisverzekering uitgesloten is. Om toch hiervoor verzekerd te zijn moet je een extra dekking afsluiten voor gevaarlijke en bijzondere sporten. Lees daarom eerst de polisvoorwaarden van je reisverzekering goed door of informeer bij je reisverzekeraar.

Video: Raften in Thailand

Bekijk hieronder de video raften in Pai:

[vimeo]http://vimeo.com/109210499[/vimeo]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website