Golf in Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Golf, Sport
Tags:
13 juli 2013

Thailand is een land dat bij uitstek geschikt is om te golfen. Er is een ruime keuze aan prachtige banen, aangelegd in een tropische omgeving. Heerlijk weer, aantrekkelijke greenfees en prima caddies complementeren een partijtje golf. De sport is in Thailand een van de populairste buitenactiviteiten.

Het land beschikt inmiddels over meer dan 200 golfbanen, waarvan vele ook toegankelijk zijn voor bezoekers. De banen zijn veelal fraai gelegen, omgeven door veel rust en ruimte. Het aanbod varieert van banen die pal aan zee gelegen zijn tot hooggelegen banen in de heuvels.

Veel luxe resorts beschikken over een eigen golfbaan, zodat men gemakkelijk vanuit het hotel een rondje kan golfen. Deze combinatie is ook ideaal voor eventuele niet-golfende reisgenoten. Ontspannende spa-behandelingen en hagelwitte stranden staan garant voor een heerlijk verblijf.

Door het uitgebreide netwerk van wegen, spoor- en vliegverbindingen is het gemakkelijk om dagtrips te maken naar een golfbaan, om vervolgens weer terug te keren naar het hotel of om een rondreis te maken door het land. Elke Thaise regio beschikt over meerdere golfbanen waar golfers terechtkunnen. Het grootste aanbod is te vinden in centraal Thailand / omgeving Bangkok, maar ook in de omgeving van Pattaya en Hua Hin zijn vele mogelijkheden om te golfen. Deze koninklijke badplaats telt maar liefst zes banen.

Een heel aparte ervaring is het golfen ‘by night’ dat op diverse banen in Thailand wordt beoefend. Na zonsondergang heeft men de mogelijkheid om op verlichte banen te spelen, soms zelfs ’s nachts.

Bron: Thais Verkeerbureau

Video Golf in Thailand

Bekijk de onderstaande video:

[youtube]http://youtu.be/8ibIr_8oW9A[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website