De Thaise cultuur kent een aantal historisch invloeden uit de Indiase cultuur. Eén daarvan is de eeuwenoude traditie van massage en wellness technieken. Thaise massage is een eeuwenoude geneeswijze gebaseerd op het stimuleren van de energiebanen in het lichaam.

Kennismaken met de wereldberoemde Thaise massage kan in een van de vele Thaise massagesalons in Bangkok en Chiang Mai, evenals langs de stranden van Phuket, Samui en Pattaya. Al vanaf 200 baht per uur kun je de weldaad hiervan ervaren.

Spa- en wellnessbehandeling

Steeds meer toeristen geven de vakantie een extra dimensie door te kiezen voor een luxe spa- en wellnessbehandeling in een prachtig resort in Thailand. Je hebt dan de unieke gelegenheid om door gezonde maaltijden en holistische of ayurvedische behandelingen te werken aan je gezondheid. Ook schoonheidsbehandelingen en uiterlijk verzorging behoren tot de mogelijkheden.

De luxe spa’s en wellness resorts vindt je overal in Thailand zoals op Phuket, Hua Hin en Koh Phangan. Het mogelijk om yogalessen te volgen met uitzicht op zee. Filmsterren en andere celebs vanuit de hele wereld komen naar Thailand om uit te rusten en te ontspannen in de luxe resorts. Maar ook om te genieten van de Thaise gastvrijheid.

Video: Spa en wellness resorts in Thailand

Bekijk hier de video:

https://www.youtube.com/watch?v=fPwG9L8ptkI

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website