Sawatdee Spa is een Thaise massagesalon en is gevestigd in Tiel. Tiel ligt in het midden van een grote driehoek tussen ’s Hertogenbosch, Utrecht en Nijmegen/Arnhem. Wij zijn sinds 2013 gevestigd in een heel mooi pand aan de Sint Walburgstraat 8. Er is in de buurt voldoende parkeergelegenheid.

De salon bestaat uit een ruime balie met 5 ruimten voor alle soorten massages, facials en schoonheidsbehandelingen. Ook verkopen wij schoonheidsproducten van het befaamde merk Mary Kay en verkopen wij etherische oliën van Doterra.

De massagekamers zijn allemaal heel mooi ingericht, met op de muren Thaise landschappen in diverse kleuren. De kamers hebben ook allemaal een aparte douche en kunnen de cliënten in alle rust genieten van een heerlijk massage en/of behandeling. Ook is er een duo kamer aanwezig waar 2 cliënten tegelijkertijd in 1 kamer kunnen worden gemasseerd.

Wij werken alleen met vrouwelijke Thaise masseuses die allen in het bezit zijn van de benodigde diploma’s en zeer kundig zijn op hun vakgebied. Je kunt bij Sawatdee Spa terecht voor vele soorten van massages waaronder natuurlijk de Traditionele Thaise massage, hotstone massages, kruidenstempel massage, aroma ontspanningsmassages, eigenlijk te veel om op te noemen.

Kijk op onze website www.sawatdeespa.nl voor informatie over openingstijden, prijzen en de duur van de massages. Sawatdee Spa is gedurende het hele jaar 7 dagen per week geopend.

Sawatdee Spa Tiel is voortdurende op zoek naar nieuwe masseuses om de drukte in de salon aan te kunnen. Zie hiervoor ook onze banner op thailandblog met ons logo en onze paarse kleur.

Ook zijn wij op facebook actief en kun je Sawatdee Spa volgen op: facebook.com/sawatdeespa

Voor meer informatie kunt u ons per e-mail bereiken: [email protected]

Tot gauw!

Telefoonnummer voor meer informatie over de vacature: +31653820897

1 reactie op “Sawatdee Spa, een Thaise massagesalon in Tiel, zoekt nieuwe masseuses”

  1. HansNL zegt op

    Moderator: Off-topic


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website