ThaiCityDeals: hoge kortingen in Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Shoppen
Tags: , ,
30 juli 2013

De voordeelwebsite ThaiCityDeals is interessant voor Thai, expats en toeristen vanwege hoge kortingen bij restaurants, hotels, spa’s, uitgaan, shoppen, etc. in Thailand. Wil je een dagje uit, kijk dan op de website voor toegangskaartjes van attracties en dergelijke. Tickets zijn met kortingen oplopend tot soms wel 90%, te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld naar Ripley’s World in in Pattaya dan ontvang je 51% korting op de entree. Of wat denk je van een overnachting in het boutique hotel Ayrest in Hua Hin? Voor een nacht in Deluxe kamer met ontbijt voor 2 personen betaal je slechts 1.900 baht (47% korting).

Uit Eten? Dan is een overheerlijke internationale dinerbuffet, met pasta met zeevruchten, sushi, salades, dessert en dranken voor slechts 749 baht (40% korting) in het Centara Watergate Pavillion in Bangkok wellicht iets voor jou.

ThaiCityDeals is onderdeel van MyCityDeal, een van oorsprong Duits bedrijf. In Nederland is MyCityDeal overgenomen door Groupon. Op de website staan elke dag nieuwe aanbiedingen met een flinke korting. Het streven is om gemiddeld 50% korting te kunnen geven. MyCityDeal kan dit realiseren door groot af te nemen, daardoor is er vaak ook een minimaal vereist aantal deelnemers aan een deal. Mocht de deal niet doorgaan doordat er te weinig mensen interesse tonen, dan kost het je niets. Meestal bestaan de deals uit vouchers die je per e-mail ontvangt. De naam MyCityDeal verwijst naar de mogelijkheid om per stad te kunnen zien wat de deal is.

Meer informatie: Thaicitydeals.com of Twitter: Twitter.com/thaicitydeals en Facebook: Facebook.com/thaicitydeals

1 reactie op “ThaiCityDeals: hoge kortingen in Thailand”

 1. ReneH zegt op

  Als het bedrijf overgenomen is door Groupon, vergeet het dan maar. Groupon zet ondernemers onder zware druk, waarna ze uiteindelijk deals aanbieden die ze niet na kunnen komen. Elsevier heeft vorig jaar een verhelderend artikel over Groupon gepubliceerd.
  Kan een Nederlands restaurantje met 50 zitplaatsen 300 maatltijden voor de halve prijs aanbieden? Nee natuurlijk. Maar Groupon zette die deal op de site voordat hij ondertekend was, en zonder limiet. Dat is maar een van vele voorbeelden uit eigen land.
  Doe niet mee aan dat bedrog (van Groupon)! Als de restaurateur (hotelier, winkelier…) wil overleven moet hij je wel met aanzienlijk minder tevreden proberen te stellen.
  De helft van het voordeel gaat ook nog eens naar Groupon. Dus in Thailand een deal van 1000 baht voor 500 baht betekent 250 baht voor Groupon en voor de winkelier, restaurateur dat hij van 1000 voor 250 baht moet presteren.
  Zijn de prijzen in Thailand zo hoog dat je iemand zo ver het vel over de oren wilt trekken? Doe geen zaken met Groupon!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website