Rotfai Night Market Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Markten, Shoppen
Tags: ,
16 april 2013

Er zijn in Bangkok veel markten te vinden. Een aantal zijn gericht op toeristen en daar zal je dezelfde prullaria vinden als overal. Vul maar in: horloges (ook de neppers), gekopieerde cd’s en dvd’s, tassen, T-shirts, etc.

Rotfai Night Market

Er zijn echter ook markten waar de locals komen en die een totaal ander assortiment hebben. Juist deze marktjes zijn een bezoek waard. In de reeks video’s van bijzondere markten dit keer aandacht voor de Rotfai Night Market Bangkok.

Deze markt is gelegen bij het Rotfai Park, achter de beroemde Chatuchak weekendmarkt. Je kunt hier terecht voor vintage en antiek, Zoals retro-meubelen, onderdelen en accessoires voor klassieke auto’s, tweedehands artikelen, antieke klokken, kleding, planten, etc.

Hoe kom je er?

Neem de MRT (de metro) en stap uit bij Kamphaengphet station, de markt is op 5 minuten loopafstand. De markt is alleen geopend op zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 00.00 uur.

Video Rotfai Night Market Bangkok

[youtube]http://youtu.be/GsGs1cWQXR8[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website