Wanneer je iets speciaals zoekt wat je niet elders in het land op markten zal vinden, dan moet je zeker eens gaan kijken bij Rod Fai in Bangkok. Je kan er terecht voor vintage kleding, souvenirs, antiek meubilair, vintage collectors items en unieke accessoires voor thuis. Je kan er een leuk avondje uit van maken.  

De Rod Fai avondmarkt ofwel de trein avondmarkt is een bazaar bij Srinakarin 51 Road, achter Seacon Square Srinakarin. De naam komt van de vorige locatie, toen de markt naast het treinspoor achter de Chatuchak markt lag. Vanwege de uitbreiding van de BTS Skytrain moest de markt verhuizen naar de huidige locatie.

De markt kent drie verschillende zones.

 • De markt – je vindt hier meer dan 2000 kraampjes met alles wat je maar kunt bedenken tegen redelijke prijzen en afdingen is mogelijk.
 • Het magazijn – dit is een meer afgebakende selectie aan verkopers en verzamelaars.
 • Rod’s Antiques  – is een soort fabriekspand waar je antieke en vintage objecten uit de hele wereld kan kopen.

De beste manier om bij de Rod Fai markt te komen is met de taxi. Het ligt op 15 tot 30 minuten (zeven kilometer)van BTS Skytrain Punnawithi Station of Airport Rail Link Huamark station. De markt is geopend van donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 01.00 uur. Je kunt het beste vroeg komen, zo rond 17.00 uur, want het verkeer in dit gebied is behoorlijk druk.

2 reacties op “De Rod Fai avondmarkt in Bangkok is een bijzondere vintage markt”

 1. Rien zegt op

  Inderdaad een heel leuke avondmarkt.
  Zelfs oude auto’s een paar VW T1 busjes en nog ouder spul.
  En een oude scooter, jaren 60, met NL nummerplaat gezien.
  Verder natuurlijk eten 🙂

 2. Chiang Noi zegt op

  De Rot Fai Market, wij zijn er in Februari geweest tijdens ons 6 daagse bezoek aan Bangkok. Ondanks dat ik al jaren in Thailand kom en met name ook in Bangkok was ik er nooit geweest om de eenvoudige reden dat ik er het bestaan niet van wist. Bangkok kent vele markten bekend en onbekend en deze kan ik voor mij persoonlijk aan het bekende toevoegen. Je kan er niet alleen leuk shoppen vooral veel kleding maar je kan er ook heerlijk eten. Er zijn vele kraampjes waar het eten ter plaatse wordt klaar gemaakt en je kan het aan de tafeltjes lekker opeten echt Thaiway. Als je in Bangkok bent is het zeker een bezoek waard.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website