Foto: Facebook

De 45-jarige Nederlander Dennis Wielaard werd vermist in Thailand, maar is inmiddels terecht. Hij bleek in Pattaya te zitten. Zijn vader Hans is was bezorgd en plaatste daarom een oproep op sociale media die wij hier deelden.

“Onze zoon Dennis is 24 september naar Thailand gegaan en zou afgelopen maandag naar Nederland terugkomen. Dat is niet gebeurt en sinds maandag ie er geen contact met hem mogelijk. Hij is officieel vermist en de politie is ingeschakeld. Zijn laatst bekende verblijfplaats, op 14 oktober, is Koh Tao. Weet je iets laat het ons dan zo snel mogelijk weten
De vader Hans Wielaard.”

22 reacties op “Nederlander (45) Dennis Wielaard niet meer vermist in Thailand”

 1. Lilian zegt op

  Weer Ko Tao….

  • l.lagemaat zegt op

   Ik kreeg bericht van Robert Rhemrev (duikschool) uit Koh Tao, dat Dennis Wielaard in Pattaya is.

  • Frank zegt op

   is “gevonden” in Pattaya, niet op koh Tao. Is zelfs op de foto gegaan met de toeristen politie van Pattaya.

 2. Sjaak S zegt op

  Alweer Koh Tao…. ongelooflijk.

 3. lung addie zegt op

  Bij de Belgisch-Nederlandse pers lees ik wel een totaal ander verhaal dan wat ik hier lees. Ook zij besteden er aandacht aan maar het verhaal is wat meer uitgebreid dan wat we hier lezen. Zo zou, volgens de informatieve bron van de pers, dan nog zijn eigen vader, deze persoon niet financieel voldoende sterk geweest zijn om zo een verre reis te ondernemen en werd hem dat, door zijn naasten, zelfs afgeraden. Leeft hij reeds jaren in onmin met de rest van de familie. Er wordt gesugereerd dat het over een vrijwillige verdwijning zou kunnen gaan daar het reeds jaren zijn droom was eens naar Thailand te gaan.
  Niet te snel reageren met: het is alweer Koh Tao… het vorige verhaal van die Britse sloeg tenslotte ook op niets, heeft het onderzoek in Gr Br zelfs uitgewezen.
  We kijken uit naar het vervolg en hopen natuurlijk op een goede afloop.

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Hier het verhaal zoals het in een Belgische krant verschenen is.
   Zoals Lung Addie als zegt zijn er nogal wat denkpistes die gevolg kunnen worden.

   https://www.hln.be/reizen/vakantieganger-45-vermist-tijdens-eerste-verre-reis-in-thailand~a5f30587/

 4. TheoB zegt op

  Gezien de slechte reputatie van Koh Tao hoop ik dat de Nederlandse ambassade in de persoon van ambassadeur Kees Rade in hoogst eigen persoon zijn volle diplomatieke gewicht in de schaal legt.

 5. Margreet zegt op

  Heb gelezen dat ie terecht is en wel in Pattya.

 6. Rudolf zegt op

  Wat weten een hoop mensen toch veel, zij wijzen meteen naar Koh Tao, terwijl de goede man terug gevonden is in Pattaya. Vooroordelen zonder feiten te kennen,
  Rudolf

  • RonnyLatPhrao zegt op

   7 is inderdaad een hoop….. (Drie reacties en 4 duimpjes)

 7. Bert Schimmel zegt op

  Elders heb ik gelezen dat hij vanmorgen is aangetroffen in een hotel te Pattaya.

  • Cornelis zegt op

   Ja, intussen boven water, las ik in de kranten.

  • In een hotelkamer met een dame/ladyboy/man? LOL.

   • Caspar zegt op

    Dat zal zijn vriendin in nederland leuk vinden 55555

 8. Bert Schimmel zegt op

  Sorry, vergat de link: https://www.ad.nl/binnenland/vermiste-nederlander-thailand-weer-terecht-en-maakt-het-goed~a8aac21f/

 9. Nicky zegt op

  En dan vertellen ze er nog bij dat Thailand gevaarlijk is als je er de eerste keer alleen rondreist

 10. Laten we niet vergeten dat er tegenwoordig ook veel labiele mensen op reis gaan. Soms nemen ze dan niet hun medicijnen mee of vertonen ander ‘vreemd’ gedrag. Ik heb inmiddels meerderde keren gesproken met ambassadepersoneel van de consulaire afdeling in Bangkok en die kunnen wel 10 boeken volschrijven met dit soort verhalen.

 11. Tino Kuis zegt op

  Hier staat het verhaal van de Thai die sprak met immigratie beambten die Dennis aantroffen in Pattaya waar hij al de 17e arriveerde. Met een paar leuke foto’s. Dennis verklaarde ook nog dat hij helemaal niet op Koh Tao was geweest, hij had slechts ooit tegen zijn vader gezegd dat hij misschien wel naar Koh Tao zou willen gaan.

  https://www.ejan.co/news/5bcc153c6d039

 12. Sjors zegt op

  Die was druk bezig de bloemetjes buiten te zetten en had nog even geen zin om terug naar zijn vrouw te gaan dus 😀

  • Leo Th. zegt op

   Dat zit er dik in Sjors. Er van uitgaande dat hij Thailand op Visa Exemption is binnengekomen loopt zijn termijn van 30 dagen binnenkort af. Dus hij zal toch weer snel huiswaarts dienen te keren, tenzij hij zijn verblijf bij immigratie verlengt. Hopelijk denkt hij daaraan want anders is er wellicht een volgend verhaal van zijn zich zorgen makende vader in de pers te verwachten.

 13. marijke. zegt op

  Er lopen zeker vreemde nederlanders rond in thailand.Die in nederland grote problemen hebben met fam.En daarom vluchten naar thailand.Wij hebben van nabij ook zo iets mee gemaakt wij vinden die persoon zelfs gevaarlijk maar wat kan je doen volgens mij niets.Heeft een knipper relatie met een thaise die zelfs doodsbang voor hem is.Maar durft niets te ondernemen.Maar ja ze komen toch makkelijk een ander land binnen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website