Weer blote borsten rel tijdens Songkran?

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
14 april 2013

Twee jaar terug was er nogal ophef over de blote borsten van twee dansende meisjes bij Silom in Bangkok. Ook gisteren verschenen er foto’s van dames met blote borsten op Facebook. Deze zijn afkomstig van de Songkran viering op Koh Samui.

Is er nu weer een nieuwe rel op komst? Ik denk het niet want in bijna alle gevallen gaat het om de borsten van dronken ladyboys. De bewuste foto die op Facebook circuleert, is ook vrijwel zeker van een Ladyboy, kijk maar eens goed naar de vorm.

De borstendeskundigen mogen in een reactie hun mening geven…

De originele foto staat hier: goo.gl/BdRMP

3 reacties op “Weer blote borsten rel tijdens Songkran?”

 1. PaulusXXX zegt op

  Overduidelijk een katoey 🙂

  Ik was 10 jaar geleden op Koh Samui met Songkrahn, op mijn foto’s van het feest staan ook een aantal Katoeyborsten.

 2. cor verhoef zegt op

  Liep met mijn moeder die op bezoek is, in Central Pinklao, loopt er een oogverblindende vrouw van 1 meter 90 voorbij. Moeder: Zo, da’s niet verkeerd”. Ik zeg; Da’s een kerel ma”. Ma: “He gadver”.

 3. Khun Peter zegt op

  Overigens is het ook wel weer typisch Thailand dat de blote borsten van een kathoey kennelijk niet aanstootgevend zijn, maar van een vrouw weer wel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website