Op de grote Thaise muziekzender Channel V Thailand kan je vanaf deze week kennismaken met de Vlaamse rockband Bandits. Het station besloot de videoclip ‘Tijdbom’ in hun programma op te nemen, dankzij de snel groeiende populariteit van de band in Thailand.

“Via YouTube en Facebook zijn enkele Thaise fans met onze muziek in contact gekomen”, vertelt Bandits-zanger Jasper Publie. “Dat is op zich merkwaardig, want wij zingen in het Nederlands. Toch is het aantal fans in Thailand als een olievlek blijven groeien. Er is nu zelfs een aparte Thaise Facebook-pagina met duizenden Thaise fans en het aantal groeit met honderden per week. We krijgen ook brieven en cadeautjes opgestuurd uit Azië, echt te gek!”.

“Onze laatste single Tijdbom hebben we via iTunes ook in Thailand aangeboden en we zijn er zelfs mee in de download-charts geraakt”, zegt Toon Smet, drummer van de band. “We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en hebben contact opgenomen met Channel V Thailand. Ze waren meteen enthousiast over het verhaal en besloten ons een kans te geven op hun zender. Hopelijk kunnen we binnenkort in Thailand ook eens een live-concert gaan spelen!”.

Video Bandits | Tijdbom

[youtube]http://youtu.be/8sV57XB7-10[/youtube]

1 reactie op “Vlaams bandje Bandits maakt furore in Thailand (video)”

  1. John D. Kruse zegt op

    Geweldige song, geweldige aparte en strakke sound!

    Succes Jongeheren!

    John Deeh.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website