Een stevige aframmeling van een rekruut van het Thaise leger wordt snel verspreid via social media, zo schrijft Bangkok Post.

De rekruut wordt uitgescholden, geslagen en herhaaldelijk geschopt door vier soldaten in een militair kamp. Dit omdat hij naar verluidt een gevecht was begonnen met andere rekruten. Hiervoor werd hij disciplinair gestraft.

Het militaire kamp bevindt zich waarschijnlijk in het zuiden van Thailand, omdat de soldaten in de video met een Zuid-Thais accent spreken.

De video is opgenomen door één van de soldaten. Anderen schelden hem uit, schoppen en slaan hem om beurten. De rekruut roept herhaaldelijk, “Ik geef me over”, maar de soldaten blijven hem aanvallen en slaan.

Op YouTube reageren veel Thai geschokt en keuren deze vorm van straf af. De Thaise leger is wel vaker negatief in het nieuws door de harde aanpak van rekruten en dienstplichtigen.

[youtube]http://youtu.be/yGeaDJ2rgPY[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website