In dit opmerkelijke filmpje zie je een motorbike bestuurder die duidelijk een klap van de molen heeft gehad (voorzover er molens zijn in Thailand). De helmplicht heeft hij goed begrepen maar dat honden geen mensen zijn en daarom niet op een motorbike horen, wil er bij hem nog niet in.

In Thailand vallen veel verkeersslachtoffer omdat Thai het nut van de helmplicht niet begrijpen of niet willen begrijpen. Gelukkig zijn er uitzonderingen maar dan moet je ook weer niet doorslaan… Deze bestuurder heeft twee grote honden als passagier op zijn motorbike. De honden mogen dan wel een helm dragen, het leed is niet te overzien als hij een noodstop moet maken. Daar komt bij dat hij ook nog eens behoorlijk hard rijdt. This is Thailand?

Video: Twee honden met helm op een motorbike in Thailand

Bekijk hier de video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bbsO8VQ_YIM[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Twee honden met helm op een motorbike in Thailand (video)”

 1. Jacques zegt op

  Als dit geen liefde is dan weet ik het niet meer. Er is nog hoop op verbetering, zelfs in Thailand.

 2. lomlalai zegt op

  In eerste instantie een grappig filmpje, nooit geweten dat honden zo goed hun balans kunnen houden (helemaal met een in verhouding zware helm). En op zich ook goed dat de bestuurder (/ eigenaar?) de honden ook een helm op doet, ik ga er maar even van uit dat het toch ook wel wat helpt bij een ongeval. aan de andere kant rijdt hij wel erg hard met de honden er zo los op, wellicht doet hij dit dagelijks en zijn hij en de honden er helemaal aan gewend.

 3. janbeute zegt op

  Komt meer voor dan je denkt .
  Kom regelmatig fotoos tegen in het HOG ( Harley ownersgroup ) magazine .
  Enkele Harley Davidson fanaten nemen hun huisdier de hond mee op de bike kompleet met helm en motorbril .

  Jan Beute

 4. Maryse Miot zegt op

  Geweldig! Wat een vertrouw in elkaar!

 5. Jean zegt op

  En de gevolgen als er een klapper plaatsvindt. De honden zweven door de lucht..kinderen kunnen dodelijk worden getroffen..want er komt een kracht vrij…maar zou het helpen…welnee hoor….
  Dan is ” Leiden” in last en achteraf niet zeuren……
  Dood door schuld…gaat in Thailand ook op….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website