Trein ramt vrachtauto (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
28 juni 2014

Deze video toont de beelden van een aantal vrachtwagens die een onbewaakte spoorlijn ergens in Thailand oversteken, de laatste wordt geschept door een aanstormende trein.

In Thailand zijn er nogal wat onbewaakte spoorwegovergangen. Dat zorgt voor gevaarlijk situaties zoals ook uit deze video blijkt. De beelden die zijn opgenomen met een beveiligingscamera tonen een aantal vrachtwagens die een spoorweg oversteken. De laatste trucker let helaas niet op, de gevolgen spreken voor zich.

Video Trein ramt vrachtauto in Thailand

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Trein ramt vrachtauto (video)”

 1. Gerrie Q8 zegt op

  En niemand gaat helpen of kijken naar die vrachtwagen chauffeur. De eerste neemt een foto of filmpje. De brommers kijken even en rijden door en de witte auto rijdt terug, waarschijnlijk omdat hij de spoorweg niet kan oversteken. Dit soort ongelukken schijnt gewoon te zijn dus.

  • Eugenio zegt op

   Niemand is daarna gaan helpen?
   Je trekt wel erg gemakkelijk allerlei conclusies uit deze videobeelden, die vanaf de botsing maar een periode van 30 seconden bestrijken. Je impliceert tevens dat de Thai ter plekke hier niet zo mee zitten. Ik weet zeker dat iedereen zich rot geschrokken is.

   De vrachtwagen werd naderhand weggetakeld en de gewonde 40 jaar oude vrachtwagenchauffeur naar het Nakhon Sai Chi ziekenhuis gebracht.
   Bron:
   http://news.springnewstv.tv/50453/แค่เสี้ยวนาที-คลิปอุบัติเหตุรถไฟชนรถสิบล้อ-จ-นครปฐม

 2. Sjaak S zegt op

  Als ik met mijn motor rijd, ben ik de zwakkere… hier in Thailand geldt: de sterkere vreet deze zwakkere… dit keer is de vrachtwagen de pineut… Ik hoop de de chauffeur er alleen met de schrik is afgekomen…

 3. l.lagemaat zegt op

  Een vrachtwagenchauffeur in Pattaya wist ook de enige trein die naar Bangkok ging rond 14.30
  op te zoeken en zijn vrachtwagen daar tegen aan te zetten.Wat een timing!
  Op de andere overgangen rijden veel brommers om de halve bomen heen omdat het te lang duurt.
  Groet,
  Lodewijk

 4. Mister BP zegt op

  Onvoorstelbaar hoe die tweede en derde vrachtwagen chauffeurs reden. Doordat er geen afstand tussen hun voorganger en zijzelf zit, weet je gewoon, dat ze niet naar links of rechts gekeken hebben. Ik vind, dat dit soort mensen aangeklaagd moeten worden voor doodslag. Ze brengen opzettelijk de levens van veel passagiers en de conducteur in gevaar. En de omstanders reageren volgens mij, zoals het in Nederland waarschijnlijk ook zou gaan: filmen en fotograferen!

 5. erik zegt op

  Treinen ‘toeteren’ twee keer bij iedere onbewaakte overgang. Op zoveel honderd meter een keer en dichtbij nog een keer. Dat geluid gaat door merg en been.

  Maar ja, dichte cabine, airco, stereo op 10, flesjes pepspul in de maag, dan gaat het snel mis. Zoals al opgemerkt, men rijdt te snel en te dicht op elkaar. Als direct na de overweg iets gebeurt waardoor een vrachtwagen moet stoppen dan is het kermis. Jij zult daar staan te wachten……

  Youtube, zoek maar eens naar train accidents.. Daar loopt het vaak minder goed af.

 6. Arie Numan zegt op

  Bizar ongeluk. Maar ik vraag me af,de machinist ziet de wagens voor hem gaan.
  Heeft hij geen signaal af kunnen geven?
  Gelukkig is de chauffeur er levend vanaf gekomen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website