Een Thaise dame uit Chiang Mai waarschuwt andere vrouwen op te passen voor buitenlandse mannen, die uitsluitend op seks uit zijn.

Zijzelf beweert in de val gelokt te zijn door een Amerikaanse man, die onder het voorwendsel dat hij met haar zou trouwen, seks met haar heeft gehad, zo schrijft Bangkok Post vandaag.

De vrouw Thidarat Chaisiri, 38, heeft afgelopen dinsdag een klacht ingediend bij een regionaal bestuurder in Chiang Mai, Nathee Teerarojanapong. Ze zegt misleid te zijn door een 49-jarige man uit de Verenigde Staten die een contactadvertentie in de krant had geplaatst. In de advertentie liet de zakenman, die in Chiang Mai woont, weten op zoek te zijn naar een ‘mooie en goed opgeleide vrouw’ om uiteindelijk met haar te trouwen.

Mevrouw Thidarat zei dat ze reageerde op de advertentie en de man, die zichzelf James noemt, had ontmoet. Hij wilde met haar naar bed en zij had aan zijn verzoek voldaan. Thiridat zegt: “Ondanks dat ik een aantal malen seks met hem heb gehad, verbrak hij toch de relatie”.

Zij voelt zich nu in haar eerbaarheid aangetast: “Dit soort mannen ontneemt Thaise vrouwen hun waardigheid”, zo besluit een boze Thidarit.

De dame in kwestie wil tevens een klacht indienen bij de Amerikaanse ambassade en aangifte doen bij de politie tegen deze expat.

31 reacties op “Thaise waarschuwt andere vrouwen: Pas op voor op seks beluste farang!”

 1. BA zegt op

  Ik weet anders ook genoeg Thaise die met farang mannen naar bed willen en maar zeggen dat ze met ze willen trouwen 😉

 2. Khun Peter zegt op

  Pas op voor boze Thaise vrouwen. Voor 15.000 baht huur je in Thailand een hitman die met je komt afrekenen. Je naam komt dan op een kaartje aan je grote teen te hangen.

 3. Rob V. zegt op

  Deze mevrouw komt toch erg naïef op mij over. Mannen én vrouwen met gladde praatjes heb je overal op deze aardbol. Er zijn Thai (man/vrouw) die andere Thai (m/v) een loer draaien in bijvoorbeeld de liefde, vriendschap, zaken etc. Thai die dit doen bij niet-Thai. Nederlanders die dit doen bij Nederlanders en niet Nederlanders, Argentijnen die… Nouja het is wel duidelijk zo. Allemaal om er zelf beter van te worden (ten kosten van een ander): bijvoorbeeld vanwege geld, seks of iets anders wat men begeert. Ze had dus ook slachtoffer kunnen worden van een andere persoon (Thai bijboorbeeld).
  We weten eigenlijk zelfs niet of er sprake was van bedrog of valse voorwendselen. Dit klinkt aannemelijk maar hoeft niet persé. Het kan ook zo zijn dat er in een later stadium iets was dat de man deed afknappen: iets in het gedrag van de vrouw, de seks was misschien zeer slecht enzovoort waardoor de man van gedachte veranderde. Net als een man een vrouw mee op date kan nemen, nogal wat betaald aan uitjes/kadootjes en de vrouw er dan een punt achter zet. Dat kán oplichting van die vrouw zijn maar evengoed gewoon een eerlijke keuze zijn.

  Moraal van het verhaal: volg je hart/intuïtie maar gebruik ook je gezond verstand en probeer niet iets te doen waar je achteraf spijt van zou kunnen krijgen (bijvoorbeeld omdat de “tegenprestatie” niet “geleverd” werdt). Voor het gemak aannemende dat ze inderdaad een loer is gedraaid: spijtig, hopen dat het niet nog eens gebeurd. Helaas kun je niet iedereen om deze aarde op zijn of haard woorden geloven.

  • Khun Peter zegt op

   Klopt Rob. Thaise mannen zijn ook goed in gladde praatjes. Ze heeft zelf misschien wel te snel toegegeven. De dame zal op haar leeftijd ook wel geen maagd meer zijn. Ze kan waarschijnlijk niet goed tegen haar verlies. Eigenlijk zet ze zichzelf voor schut.

   • HansNL zegt op

    Moderator: teveel aannames.

   • Noel Castille zegt op

    Thailand het land van de glimlach er zijn zeker een hele boel Thaise vrouwen die met alle
    middelen een farang proberen uit te kleden .Heb met mijn vrouw enkele maanden geleden ook
    een duitser geholpen om toch nog iets te redden van zijn centen is naar thailand gekomen met
    5 miljoen bath genoegen moeten nemen met 560000 bathjes door tussenkomst van mijn
    thaise echtgenote normaal kreeg hij niks meer is een buitenechtelijk relatie aangegaan
    en dat kan dus niet had moeten wachten tot hij officieel gescheiden was?
    Tegenhanger is mijn Amerikaanse buurman die zijn teller staat nu ongeveer op 350 thaise
    meisjes die met hem enkele dagen mogen neuken en dan vertrekken op internet is hij een
    zakenman die eindelijk een gezinnetje wil stichten ? Maar helaas ken ik er er nu meer hoor ook
    een belg enkele nederlanders en nog een amerikaan spelen dit spelletje mijn vrouw haar vriendin leerde via internet een Duitser kennen zeer joviale man goed gekleed wachte op zijn erfenis
    vertelde hij mij kreeg de vrouw zo gek dat zij geld ging lenen tot hij zijn erfenis kreeg maar op een goede morgen was de safe leeg en meneer zat al op het vliegtuig naar Dusseldorf ? Kreeg twee
    dagen later een mailtje van hem heb mijn internationaal rijbewijs vergeten kunt u dit opsturen?

    • BA zegt op

     Zo lastig is dat spelletje ook niet, vrijwel elke jonge Thaise vrouw lijkt wel een account op een site als Thailovelinks te hebben.

     Je moet een beetje in de doelgroep liggen, maar schrijf je je in met een beetje leuke foto en een leeftijd zeg 30-40 jaar dan zijn 100+ interests en 20-30 mailtjes per dag geen uitzondering.

     Andersom voor de Thaise dame zitten er maar verdacht weinig farang op en reacties zijn vaak ver te zoeken. Exact omgekeerd van het westen waar op datingsites de mannen in overvloed zijn.

     Ik zat eens op een verveelde middag achter de computer en na voor de zoveelste keer reclame voor die site te zien, eens een accountje aangemaakt, foto enz en voor een maand betaald zodat je ook chatten en berichten versturen kan. Je word nagenoeg overspoeld met reacties, kan je niet tegen aan typen en dat kan ik toch behoorlijk vlot.

     Ook nog wel een grappige uitkomst, mijn vriendin was op haar werk en haar collega’s zaten ook op TLL. 1 er van zag mijn foto dus voorbij komen, seinde meteen vriendin lief in. Die kwam na haar werk op hoge poten thuis en speelde het typische drama spelletje… Gelukkig ken ik haar toneelstukjes al langer als vandaag dus na het een kwartiertje door te laten gaan vroeg ik terloops wat zij dan op TLL deed. Nee dat was haar collega Sirikan. Ik zeg jaja dat zal wel, maar jou profile name is Muaun….. Toen werd het stil en schoot ze in de lach. How do you know ?!?! Whoi you bastard 😀

 4. HansNL zegt op

  Mag ik dan als farang een waarschuwing loslaten over de inhalige, geldbeluste, liegende, bedriegende Thaise “dames”?

  Gelukkig ben ik verschoond gebleven van dit soort figuren, maar ik heb kennissen genoeg die de dupe zijn geworden van het achter hun leuter aanrennen.

  Kunnen deze compleet uitgeklede mannen nu ook naar de politie?

  Natuurlijk, ze hebben zelf schuld, maar toch.

  En wellicht, mag ik het zeggen?
  De Amerikaan is wellicht afgeknapt op de dollartekens in haar ogen.
  Ik vress dat dit het geval is.

  Goed gedaan jochie!

 5. Theo zegt op

  Dit verhaal doet me weer denken aan de uitspraak van William Congrave:

  Hell has no fury like a woman scorned.

 6. Ronny zegt op

  Deze vrouw ruikt geld zou ik zo zeggen .Ik kom al 23 jaar in Thailand ,en als farrang blijf je een wandelende ATM automaat waar regelmatig wat Thaise Bath moet uitkomen , of je bent geen goeie .En als het kan ook nog wat storten op madam haar mama en papa hun rekening want ze zijn ziek. Het alomgekende verhaal .

 7. Stefaan zegt op

  Hij haar mooie praatjes verkocht, en dus misleid.

  Zij is bijzonder naïef geweest.

  Het had even goed omgekeerd geweest kunnen zijn :
  Zij die vraagt naar centen.

  Hij die centen geeft, en haar nooit ziet.

  Dagelijks zal er op deze wereld wel héél veel mensen zijn met een dergelijke ontgoocheling.

  Wees eerlijk met elkaar.
  En blijf realistisch, en behoud je voor naïeviteit.

 8. ruud NK zegt op

  Wat wil deze mevrouw? Relaties gaan stuk en als je na een korte kennismaking er achter komt dat het niet de ware is stop je ermee. Is deze man nu een oplichter? Misschien wel of dacht deze vrouw een auto of ATM te kopen zonder teruggeef garantie.
  Dat zij sex hadden is gezien hun leeftijden niet extreem denk ik.
  Raar verhaal. Gewoon oppassen en alleen doen wat je zelf ook wilt.
  Profiteurs zijn te vinden in elk land en het is niet sexe gebonden.

 9. Jozef Pattaya zegt op

  Ik moet die Amerikaan een pluimpje geven….
  En wat mij betreft moeten alle farrangs dit zo doen , dan krijgen die Thaise dames een koekje van eigen deeg!!!

 10. Hans Struijlaart zegt op

  Uitspraak van meerdere mensen, waaronder Thai: Thaise vrouwen zijn de beste actrices in de hele wereld”. Ik denk dat het waar is. Ik heb zoveel staaltjes gezien in Thailand hoe Thaise vrouwen glashard kunnen liegen en bedriegen. In dit geval vraag ik me af wat deze vrouw nou precies wil bereiken met haar acties. Gaat ze bij de Ambassade alsnog een huwelijk afdwingen? Gaat de politie haar klacht serieus nemen en wordt de man opgepakt? Jonge jonge wat een “stomme” vrouw. Ik kan me heel goed voorstellen dat de man is afgeknapt op haar karakter, gezien haar reactie lijkt het me een “bitch”. Zij heeft vrijwillig seks gehad met deze man, blijkt uit het verhaal en waarschijnlijk al bij de 1e ontmoeting. Mogelijk heeft ze ook geld gehad, wat heel gebruikelijk is in Thailand. Ben eigenlijk wel benieuwd naar het verhaal van de man, zou graag zijn versie willen horen. Eigenlijk zouden ze deze vrouw op moeten pakken vanwege laster naar de man toe. Ben wel erg benieuwd hoe de ambassade en politie gaat reageren. Graag zou ik daarvan op de hoogte gehouden willen worden. Hans

 11. RonnyLadPhrao zegt op

  Eens wat anders.
  Gewoonlijk zijn het de farangs die gewaarschuwd worden tegen Thaise vrouwen.

  Ik denk dat vooral de vrouw in kwestie dollartekens in haar ogen heeft gehad en hierdoor verblind was.

  Waarom de Ambassade hier weer bij betrokken wordt is mij ook een vraagteken.

 12. Cas Spr. zegt op

  deze dame is ten onrechte boos en gewoon onvoorzichtig geweest en te goedgelovig nav een contactadvertentie. Ik zou dan alle farang mannen willen waaschuwen tegen op geld beluste Thaise vrouwen uit de horeca en Isaan.

  Erg naief hoor mevr Thidarat en hoop dat u toch genoten hebt??

  gr Cas

 13. colin de Jong zegt op

  Ik wordt dagelijks geconfronteerd met Farangs die zijn uitgekleed, vaak tot op het bot door de proffesionele Thaise dames. Ik hoor niet anders dan dramatische verhalen van onze farangs, die er met boter en koek ingaan bij de liegende en bedriegende Thais. En wij maar denken dat ze dom zijn. Vraag me af hoe de Thais over ons denken. We mogen dan niet zo dom overkomen,maar de meeste farangs zijn wel erg naief, en voor de Thaise schatjes is het een nationale sport om je het liefst al je geld af te pakken, en met lege handen naar huis te sturen wat dagelijks voorkomt.Mijn a.s. boek’ Miljonairs met lege zakken’ komt nooit uit en begint meer op een enceclopedie te lijken, en vindt de reaktie van deze Thaise vrouw dan ook volkomen belachelijk. Waarschijnlijk had deze Amerikaan haar door en koos eieren voor zijn geld.Gisteren geassisteerd bij een Duitser die uit zijn eigen huis werd gezet omdat hij zich niet had ingedekt,en vandaag werd ik gebeld of ik even naar een groot huis wilde kijken of dit al af was, want meneer had al meer dan 300.000 euro overgemaakt en nog nooit een foto gezien. Bij aankomst zag ik alleen de fundering en zo kan ik nog dagen doorgaan.Wordt nu toch eindelijk eens wakker mannen want hier zijn al tientallen boeken overgeschreven. Een condo op jou naam, en een huis in een companie met een preferent share met jou als enig direkteur, via een gerenomeerd advokatenkantoor.Doe je dit niet dan is dit vragen om problemen en Russische roulette,want 7 bekenden zijn vermoord omdat ze een 30 jarige lease hadden, zoals ook onze landgenoot Jules Odekerken destijds, die op beestachtige wijze is vermoord door haar ex-man en haar broer.Geef nooit toe,want dan is het einde zoek en houdt je arm.

  • BA zegt op

   Tsja het omgekeerde is ook waar. Je ziet ook dagelijks mannen waarvan ik me afvraag of ze hun verstand thuis gelaten hebben, of waarvan je je afvraagt of ze het uberhaubt hadden.

   Paar voorbeelden van de laatste weken weer, 2 dames met wie ik wel eens pool speelde in Jomtien:

   Oude man, 67 jaar oud, vraagt dame 1, een 24 jarige bargirl uit Pattaya via facebook in een openbaar (voor iedereen leesbaar incluus familie en vrienden!) bericht of ze geen toekomst samen met hem op wilt bouwen. Daarbij vergeet hij vooral niet te melden dat die zichzelf vooral erg clever (!) vind, hij veel geld heeft en dat hij nochtans ook haar beste vriendin (met naam en toenaam…) uit haar thuisdorp een paar keer mee naar zijn hotel genomen heeft maar zij niet zo beviel. Rooskleurige toekomst denk je? 🙂 Diezelfde bargirl heeft vervolgens ook nog een boyfriend uit Rusland welke haar 35000 baht per maand stuurt maar die komt maar eens per jaar en ze heeft ook zo haar behoeftes. Haar thai boyfriend uit het dorp ziet ze tenslotte ook maar 1 keer per maand.

   Die vriendin spreek ik ook nog wel eens op facebook. Heeft verschillende oude heren welke haar geld sturen. 1 heeft een appartement in Jomtien en zij gebruikt die gewoon als hij er niet is. Als hij haar weer eens mailt of belt dan krijgt die gewoon te horen dat ze hem niet leuk vind, niet van hem houd en alleen zijn geld wilt. Beetje man had haar direct de deur uit gezet. Maar nee hoor, hij blijft gewoon geld sturen en zij sleept ondertussen haar thai boyfriend mee naar dat appartement, zonder dat hij het weet.

   Blijf je een tijdje in Thailand dan kan je waarschijnlijk niet alleen een boek schrijven over de dames maar ook over de falang 🙂

   Pattaya: See no evil, hear no evil, speak no evil…… En elke keer als je denkt dat je alles gehoord hebt is er weer een nieuw verhaal, never a dull moment.

 14. freddy zegt op

  Moderator: reacties zonder beginhoofdletters en punten aan het einde van een zin, worden niet geplaatst.

 15. Tino Kuis zegt op

  Er is een in het Thais geschreven boekje op de markt getiteld ‘Thaise vrouwen, pas op voor farangs!’ Ik heb dat eens op de blog besproken, zie onderstaande link.

  Het is, als antwoord op Colin de Jong, naar mijn ervaring heel goed mogelijk dat er evenveel Thaise vrouwen worden bedrogen door buitenlandse mannen als andersom. Bedrog gaat niet alleen over geld. Maar die verhalen hoor je niet zo vaak, ze staan wel in onderhavig boekje en op vele websites.

  https://www.thailandblog.nl/relaties/thaise-vrouwen-pas-op-voor-farangs/

 16. Cor van kampen zegt op

  Natuurlijk, het verhaal van de vrouw komt dom over. Maar de reacties van al die buitenlandse kanjers die het allemaal zo slecht hebben meegemaakt en met een Thaise vrouw van meer dan 30 jaar jonger de weg zijn kwijtgeraakt. Wie zijn er dan dom?
  Deze vrouw was 38 jaar en de “meneer” was 49 jaar.
  Lieve vrouwen die ook op het blog reacties geven. Geef jullie mening hier over.
  De buitenlanders die hier komen laten vaak vrouw en kind in de steek en zoeken weer een nieuwe jonge bloem. De figuren die allemaal zo negatief zijn hebben vaak ook boter op hun hoofd.
  Cor van Kampen.

  • Tino Kuis zegt op

   Goed zo, Cor, ik ben het helemaal met je eens. Wie er dom? Dat mag ook wel eens gezegd worden. Waarom altijd dat gevit op Thaise vrouwen? Het zal allemaal wel waar zijn maar ik vermoed, met jou, dat er ook een andere kant zit aan die horrorstories. Ik kan er alleen iets mee als ik het van twee kanten hoor, anders is het overbodig geklaag en gejammer. Ooit gehoord dat een farang zoiets zei als ‘Het heeft ook wel aan mij gelegen, hoor!’ Ooit een mea culpa beluisterd? Het ligt nooit aan ons maar altijd aan hen, dat is wat je hoort en dat kan gewoon niet.

 17. riekie zegt op

  Bravo cor
  ik ben het helemaal met je eens.
  hoewel deze dame geld wil zien dat is duidelijk..
  maar de oudere farang maakt er inderdaad vaak misbruik van
  ze gebruiken de thaise ook vaak als hun sloofje.
  ik ken er ook vrouw en kind hebben en volop vreemd gaan.
  of ze gaan terug en je hoort er nooit iets meer van
  veel farang maakt ook misbruik van de thaise vrouw
  nou dan mogen ze het voor mij ook omgekeert doen.
  ze vragen erom laten vaak hun hersenen in het vliegtuig achter.
  en janken later dat ze bedrogen zijn.
  nou deze dame doet nu precies het zelfde

 18. Aart v. Klaveren zegt op

  Dit is een leuk verhaal, als het omgekeerde gebeurt dan heb je aan 100 A4 tjes niet genoeg, want we weten allemaal dat dat veel vaker gebeurt, alleen hebben wij buitenlanders gewoonlijk geen been op op te staan hier in Thailand.
  Ik ken geen buitenlander(ik ook) die niet belazert is hier in Thailand maar dan ben je naief als je de mensen hier niet vertrouwd, want waarom kan je niemand meer vertrouwen eigenlijk ??

  Mijn echte vrienden daar ga ik voor door `t vuur, maar dat doen ze voor mij ook, daarom heb ik er ook niet zo veel.
  Men maakt hier geen verschil tussen vrienden en kennissen, de meeste buitenlanders doen dat wel.
  Gelukkig zijn ze NIET allemaal hetzelfde.
  Ik geloof wel dat het scheelt waar je zit in Thailand, ik werk hier in Ubon als leraar en ben alleen maar goedhartige mensen tegengekomen, dat was in BKK en Hua hin wel anders.

 19. Alex Ouddiep zegt op

  Wat blijft er van al deze verhalen over als je de woorden ‘farang’ en ‘Thais’ weglaat?

  • Tino Kuis zegt op

   Dan blijft er niks over, Alex. Want de enige boodschap van deze verhalen wil de goudeerlijke, betrouwbare en vrijgevige farang stellen tegenover de inhalige, leugenachtige en verderfelijke Thaisen. Als je die boodschap eruithaalt blijven er alleen wat saaie, zielige, niet te zake doende schrijfsels over.

 20. Steven zegt op

  Tja,dit soort gedrag komt overal ter wereld voor.De Thaise dames kunnen,over het algemeen, zeer goed op zichzelf passen.
  Als ze het niet vertrouwen, kunnen ze inloggen op een Thaise site “ladyinter”en daar een verzoek tot informatie posten,waarop andere dames kunnen reageren en zo informatie
  over de desbetreffende”heer” met elkaar uitwisselen.

 21. Tino Kuis zegt op

  De posting gaat over een Thaise vrouw die een Amerikaan aanklaagt wegens onrechtmatig gedrag, terecht of ten onrechte.
  Vervolgens gaan de meeste reactie over onbetamelijk gedrag van Thaise vrouwen tegenover farangs. Ik vind dat raar, hoe komt dat toch? Is dat om meteen al het gedrag van de Amerikaan goed te praten of dat van de Thaise te veroordelen? Ik snap het echt niet. Kan iemand het uitleggen?

  • Khun Peter zegt op

   De meest reageerders hebben wat bagage. In het verleden eens berooid achtergelaten en een illusie armer misschien? Wij mensen hebben de neiging om bij veel emoties een ander de schuld te geven. Ooit wel eens iemand tegengekomen die zei dat hij /zij terecht was ontslagen door zijn baas? Ooit wel eens iemand tegengekomen die na een scheiding zij dat het zijn schuld was? Nee, het ligt altijd aan een ander.
   Nu is het ‘pay back time’ voor al die mannen die met frustraties rondlopen over Thaise vrouwen. Die roepen eigen schuld dikke bult.
   Niet erg rationeel. Maar gelukkig ligt dat ook niet aan hun….

  • ruud NK zegt op

   Tino je snap het echt wel, maar een leuke reactie. Khun Peter geeft al een goede uitleg voor wie het echt niet snapt. Daarnaast wil ik toevoegen, dat zowel mannen als vrouwen, normaal ook hun eigen sexe bevooroordelen als het gaat om een oordeel ergens over te geven. Zover als ik kan nagaan is er geen enkele reactie bij van een vrouw. Zouden ze niet durfen???

  • Sir Charles zegt op

   Begrijp wat je bedoeld beste Tino. In die zin geldt dat vaak ook wanneer de Nederlandse vrouw ter sprake komt met name wanneer er nadien een relatie is aangegaan met een Thaise. (kan ook van een andere nationaliteit zijn doch we zijn hier op het Thailandblog)

   Ken verscheidene mannen die een of meerdere (v)echtscheidingen achter de rug hebben maar het ligt uiteraard altijd aan de vrouw nooit aan hem want die Nederlandse vrouwen zijn toch allemaal overgeëmancipeerd, willen de baas spelen, hebben meer oog voor hun carrière, hebben nooit geen zin in seks en dergelijke kwalificaties.
   Zat laatst nog in het vliegtuig naast een medepassagier op weg naar zijn Thaise vriendin die ongevraagd begon te klagen en te zeuren hoe erg die ‘Hollandse wijven met hun dikke r**t’ wel niet zijn. (excuus)

   Tsja, en als nadien ook nog de relatie(s) met een Thaise op de klippen loopt dan ligt het uiteraard ook weer niet aan hem maar aan haar want al die Thaise vrouwen met hun glimlach zijn allemaal belust op geld, zien je als een wandelende ATM, denken uitsluitend aan hun familie en weten je heel sluw te manipuleren d.m.v hun erotische gunsten.

   Het is ook nooit goed.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website