Thailand: Spelen in de sneeuw

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
30 juli 2015

Heerlijk die tropische temperaturen en de witte stranden met een azuurblauwe zee in Thailand. Althans zo denken de meeste toeristen. Thai zelf willen ook wel eens een muts op en handschoenen aan, sleetje rijden of een sneeuwpop maken.

En dat kan nu op de vijfde verdieping van winkelcentrum de Gateway Ekamai mall in Bangkok is er ‘Snow Town’, een winterpark dat vorig jaar werd geopend. Perfect om even te ontsnappen aan de hitte van de zomer.

De etage werd omgebouwd tot een heus sneeuwdorp, inclusief dwarrelende sneeuwvlokjes. Kinderen kunnen er een hun eerste sneeuwpop maken, sleeën of zelfs een sneeuwballengevecht houden.

Volgens Snow Town zelf is het het eerste sneeuwthemapark in Zuidoost Azië, maar ondertussen is er ook het sneeuwpark Harbin Ice Wonderland.

Bezoek www.snowtown.co.th voor meer informatie.

Locatie: Gateway Ekamai, 982/22 Sukhumvit Rd., 095-547-6870. BTS: Ekkamai

1 reactie op “Thailand: Spelen in de sneeuw”

  1. Martin Chiangrai zegt op

    Snowtown doet me denken aan Snowworld in Landgraaf, Limburg. Heb hier de eerste afdalingen gemaakt, eerst op de kunstpiste (plastic borstels) en later op de sneeuwhelling(500 m.) in de overdekte hal.

    Hier in chiangrai heb je ideale hellingen om een overdekte skibaan te bouwen van wel 2000 meter, inclusief schaatshal.Alles kan voor 100 % op zonne-energie! Het idee en de lokatie heb ik al, mis alleen nog het investeringsvermogen, naar ik schat 30 – 40 miljard bath, maar voor dat geld heb je dan ook iets moois en aparts!( 4x Snowworld)

    Martin


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website