Selectie PSV naar de gevangenis in Bangkok (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , , ,
12 januari 2013

Nee, je hoeft niet bang te zijn dat naast AGOVV uit Apeldoorn er nog een club uit het betaalde voetbal verdwijnt. Het ging bij PSV slechts om een bezoekje aan de Klong Prem-gevangenis in Bangkok. Aldaar heeft PSV gisteren een potje gevoetbald met de gevangenen.

De selectie van coach Dick Advocaat ging eens kijken in de beruchte Klong Prem-gevangenis in Bangkok. De club uit Eindhoven was als eerste voetbalclub ooit welkom in de gevangenis, meldt de club op haar website.

In de Klong Prem-gevangenis zitten ruim 20.000 mensen vast, waarvan een groot deel een levenslange straf uitzit. Op het complex wordt om de vier jaar, gelijk met het wereldkampioenschap voetbal, de ‘World Cup Behind Bars’ gehouden, een voetbaltoernooi tussen gevangenen van diverse nationaliteiten.

Onder meer PSV’ers Zanka, Nigel Bertrams, Memphis Depay, Jürgen Locadia, Menno Koch, Zakaria Bakkali, Marcel Ritzmaier en Jorrit Hendrix speelden vrijdag op het complex in Bangkok wedstrijden tegen een team van veertien gevangenen. Het waren ‘korte, maar sfeervolle wedstrijden’, laat de Eindhovense club weten.

[youtube]http://youtu.be/wtyENwlZ_Ek[/youtube]

1 reactie op “Selectie PSV naar de gevangenis in Bangkok (video)”

  1. Theetje uit Huissen zegt op

    Heb een paar maal naar het filmpje gekeken, maar heb niet kunnen ontdekken wie er nu bij de criminelen behoren?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website