Gaat de Thaise politie dit jaar tijdens Songkran daadwerkelijk hard optreden tegen excessen zoals seksuele intimidatie van vrouwen door dronken Thaise mannen?

Vorig jaar tijdens Songkran verscheen een foto op sociale media, van een Thaise jongeman die letterlijk als schandpaal fungeerde. Hij moest een aantal uren met een bord om zijn nek staan waar de tekst op stond: “Ik zal niet meer de borsten van vrouwen betasten”. Deze vernedering moest hij ondergaan als straf voor zijn al te vrijpostige gedrag.

Dit jaar wil de Thaise politie niet meer volstaan met waarschuwingen en harder optreden tegen onzedelijk gedrag en seksuele intimidatie tijdens Songkran. Iedereen die zich daar schuldig aan maakt zal direct gearresteerd worden zo waarschuwt de politie.

Helaas is het nodig omdat sommige dronken Thaise mannen veel te ver gaan.

2 reacties op “Wordt seksuele intimidatie tijdens Songkran dit jaar streng aangepakt?”

  1. eens zegt op

    welnee-allemaal mooie praat.
    Wat ECHT gaat worden aangepak tis teenermeiden die toplessdansen op Silom road,daartoe flink aangemoedigd door straalbezopen watersmijters. Want dat haalt de echte eer van het land omlaag-niet enkel de bloesjes

  2. Hans van Mourik zegt op

    Moderator: uw reactie heeft niets met de posting te maken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website