Kannikar K. (42) en Anthony V (61). en

Een swingers feestje in het Rama Kien resort in de wijk Bang Lamung (Pattaya) georganiseerd door de 61-jarige Nederlander Anthony V., is verijdeld door de Thaise politie.

Meer dan 10 stelletjes, meest buitenlanders, probeerden te vluchten toen de politie zondagochtend een inval deed.

De politie besloot poolshoogte te nemen toen bleek dat er iedere zaterdagavond een seksfeestje werd georganiseerd. Toen de politie het desbetreffende resort bezocht, trof zij daar meer dan 20 Thais en buitenlanders aan, die vrijwel naakt waren. De politie laat weten dat de aanwezigen probeerden te ontsnappen, maar dat iedereen werd meegenomen naar het bureau voor ondervraging.

De locale politie vond in het pand 25 gebruikte condooms en diverse seksspeeltjes, evenals een kopie van een uitnodiging voor de swingers partij.

De Nederlander Anthony V. en een Thaise vrouw, Kannikar K. (42), bleken de organisatoren te zijn en op hun website werden gasten uitgenodigd om deel te nemen aan de orgie. De prijs voor een avondje uit je dak gaan [of is uit de broek gaan beter in dit verband?] was 23.000 baht. Hiervoor werd wel de belofte gedaan dat ‘alles kan, maar niets moet‘.

Na ondervraging en een proces-verbaal voor onfatsoenlijk gedrag mocht het paar weer huiswaarts keren.

25 reacties op “Politie Pattaya voorkomt door Nederlander georganiseerde seksorgie”

 1. Khun Peter zegt op

  In Pattaya is een seksfeestje zeker onfatsoenlijk te noemen. Hulde aan de plaatselijke hermandad die door dit kordate optreden een einde heeft weten te maken aan dit verwerpelijke en zondig gedrag. En dat nog wel op zondag, schaamteloos!

  • Dennis zegt op

   Seksfeestjes in Pattaya? Ik vind het een vreemd verhaal. Pattaya staat toch vooral bekend om z’n mooie stranden, waar hele families een deugdelijk dagje genieten van de zon en zee. Sex? Dat doe je maar in Nederland, maar laat Pattaya er aub buiten!

   Fantasierijke figuren zouden zeggen dat de BIB (Thaise politie) waarschijnlijk hun “tea money” (smeergeld) niet zouden hebben ontvangen, maar ook die bewering werp ik verre van mij! Zo is de Thaise politie niet!

   Schandalig artikel om Pattaya te associëren met seks!

   • Cú Chulainn zegt op

    @Dennis, sex in Pattaya? Ik associeer Pattaya ook altijd met musea en prachtige cathedralen, en de clubs? Dat zijn Spaanse tapas eettentjes! Ik heb gehoord dat expats en gepassioneerden aldaar dagelijks te zien zijn met de Lonely Planet over Thailand in hun handen. Puur een alleen maar voor de plaatselijke musea en cathedralen. Ik heb gehoord dat Pattaya ook het het Santiago de Compostela van Thailand wordt genoemd, zoveel vrome mensen zijn dara te vinden.

 2. Pujai zegt op

  Avondje uit de broek was slechts 2300 Baht. Kun je nagaan wat je allemaal in Pattaya zou kunnen doen voor 23000 Baht…

  • LOUISE zegt op

   Hakko pujai,

   Het was al 23.000 baht.
   Maar mensen die alles tot het uiterste willen beleven, heb je volgens mij over de gehele wereld.
   louise

 3. Cornelis zegt op

  Petje af voor de politie: de criminaliteit in Pattaya is weer een gevoelige slag toegebracht………………

 4. math zegt op

  Wow, wat een wereld nieuws, zelfs de telegraaf meld het. Misschien het 8 uur journaal vanavond ook? Zolang er geen minderjarige meisjes aan deelnemen zal het mij een zorg zijn…..Onfatsoenlijk gedrag, hahaha? Ken je 60% wel inladen wat er zich straks weer gaat afspelen. Misschien een nieuwe bron van inkomsten in Pattaya: Een parenclub openen, lol

 5. khun chiang moi zegt op

  23000Thb ???? Ik dacht dat Thailand z’on goedkoop vakantieland was en Pattaya asossieren met seks
  hoe kunnen ze het bedenken dat doe je daar toch niet.
  Het zal inderdaad wel met geld te maken hebben 23000Thb x 10 is een leuk bedrag ook
  voor de plaatselijke hermandad, de schoorsteen moet wel blijven roken ook in het
  Warme Thailand.

 6. cor verhoef zegt op

  Drieentwintig duizend baht? De inflatie rijst nu werkelijk de pan uit. En de overheid staat zoals gewoonlijk weer machteloos. Ik ga mijn tent opzetten in Laos.

 7. Pujai zegt op

  Ik kon het niet nalaten om de website van Rama Kien Resort te bezoeken. Vooral de FAQ (Frequently Asked Questions) laat niets aan de verbeelding over. Wat te denken van:

  “What to do if she gets her period (menstruation)?
  Well, first of all, plan your trip. A menstruation is not something that suddenly, unexpectedly happens. It is usually quite predictable, so plan your stay with us around it. If you cannot change your travel itinerary, there are hormonal period delay treatments that can push back the start of your period by up to two weeks. In some cases, if you are using a combined hormonal birth control pill, a doctor can instruct you how to use it to delay your period as well. A menstruation not only spoils the fun for her, it also does for him!

  Al met al een onsmakelijke vertoning. Voor degenen die het nog niet door hadden, de 23000 Baht was een typo. De werkelijke prijs was slechts 2300 Baht.

  • Khun Peter zegt op

   @ Pajai, geen typo. Volgens de Bangkok Post kost een lidmaatschap van de swingers club 23.000 baht, bron: http://goo.gl/e6evV

   • math zegt op

    Hahaha, balkje is leuk voor de ogen, maar als ik uw link open blijft van V. niet veel over. Naam en achternaam gewoon in vol ornaat geschreven.

 8. Pujai zegt op

  @Kuhn Peter

  De bron, Pattaya103.com, heeft het over 2300 Baht. Ik kan mij niet voorstellen dat er lieden zijn die, vooraf, 23K Baht neertellen voor een lidmaatschap. Voor dat bedrag hoef je in Pattaya niet naar een dubieus resortje toe om helemaal “los” te gaan. Ik kan mij natuurlijk altijd vergissen…

  Hier is de originele link:

  http://www.pattaya103.com/swingers-orgy-raid-pattaya/

  • Khun Peter zegt op

   @ Oke, dan zal Bangkok Post er een nulletje teveel hebben bijgezet. Is ook niet zo belangrijk, was toch niet van plan om lid te worden.

   • weertstel zegt op

    Peter je hoeft niet lid te worden. Je hoeft er alleen maar een kamer met je vrouw te nemen.

 9. Pascal ChiangMai zegt op

  Ja total verkeerd aangepakt,ik begrijp de tumult niet over dit gebeuren,in Nederland zijn de parenclubs heel gewoon kijk in de Telegraaf,zolang er geen minderjarige bij betrokken zijn moet dat geen probleem zijn,ik denk eerder dat dit te maken heeft met vergunningen en het betalen van pocket money aan de locale politie de prijs is erg hoog,in Nederland betaal je in een goede club per paar rond de 50 euro inclusief buffet en drank condooms gratis,heb het goed gelezen 23,000,THB,of is het 2,300 THB?,en in Pattaya moet dit toch kunnen of is het een preutse badplaats geworden?
  groetjes,

  Pascal

 10. Pim. zegt op

  Na lang zoeken op internet had ik het eindelijk gevonden om eens een kennismakingsavond mee te kunnen maken .
  Volgende week zou ik daar heengaan en nu lees ik dit .
  Weet iemand voor mij een adres waar ik van horen zeggen die zeker in Pattaya zijn .
  Ik zou zo graag eens kennis maken met een vrouw uit Thailand .
  1 hele nacht nog wel voor dat geld lijkt mij wel wat .

 11. Khun Peter zegt op

  De Nederlandse eigenaar kan tevreden zijn. Gratis reclame op veel fora. Een artikel in het AD, Telegraaf en op de website van RTL nieuws. En net zelfs op de radio tijdens het nieuws. Ik kan je verzekeren dat hij binnenkort voor de komende twee jaar is volgeboekt. LoL 😉

 12. Johan zegt op

  Moderator: Thailandblog is geen schandpaal.

 13. pietpattaya zegt op

  Kouwe drukte om nix waren er minderjarigen bij geweest ander verhaal.
  Moeten de b.i.b. eerst alle soi 6,7,8, enz, gaan bezoeken alsmede 100% van de gogo barren

 14. weertstel zegt op

  Het verhaal klopt van geen kanten. Er is daar geen entree van 23.000 Baht. Voor een avond kost een kamer zo 1700 tot 2300 bath, daarvoor mag je gewoon deelnemen aan de party. Dus het bedrag van 23.000 bath zal wel komen door het totale rekensommetje van 10 paren. Er is daar altijd gelet op dat het paren waren en deze kwamen uit vele verschillende landen. Een garantie van seks werd er zeker niet gegeven, wel was er een ruimte waar de paren samen speelden. Een man alleen mocht daar niet naar binnen ook niet als die als paar was gekomen. Maar men zal wel niet gesponsord hebben, want het stel heeft er veel aan gedaan om juist het binnenkomen van de barmeisje tegen te gaan.

 15. Croe Gino zegt op

  Als dat niet meer mag.
  Als ze alles moeten verbieden en sluiten wat in Thailand met sex te maken heeft zullen er veel grote honger lijden.
  Mvg

 16. Folkert zegt op

  Moderator: uw reactie heeft geen betrekking op het onderwerp van het artikel.

 17. peter zegt op

  Veel mensen doen er een beetje lacherig over of maken er grapjes over. Als je er goed over gaat nadenken, is het natuurlijk godsgeklaagd wat de politie zich hier permitteerd. In pattaya, soi coyboy, soi nana, enz enz is het sodom en gomora , en heb je barren waar je een biertje zit te drinken en op de bune word de liefde bedreven door dames met heren, dames met dames en nog veel meer. Dit is gewoon weer een pluk de farang actie geweest. Thailand op zijn smalst.

  • Cú Chulainn zegt op

   @Peter, je hebt helemaal gelijk, maar pas wel op, je komt aan het Thailand van de vele expats en gepensioneerden, waar kritiek op Thailand niet gepast is. Vorige week was men op dit blok nog hevig verontwaardigd over een mooie Boedha poster in Nederland, op een openbaar toilet afgebeeld, maar kennelijk zijn de taferelen in Pattaya en de soi’s, zo mooi door jouw beschreven, kennelijk netter, fatsoenlijker en minder schokkend voor menig in Thailand verblijvende Nederlander. Ik merk dit vaak, helaas, op dit blok. Altijd wordt er geschermd met de acceptatie van land’s wijs en eer, en dat men de Thaise gang van zaken moet accepteren, maar wat dan vervolgens in Nederland gebeurd, mag ineens wel bekritiseerd worden. Mijn vermoeden is dat de politie aan die avonden niets kon verdienen, vandaar die inval. De beweegreden is al even belachelijk, onzedig, alsof de vele soi’s een voorbeeld zijn van fatsoen, waarden en normen. Deze hele gang van zaken, ondanks het lacherig afdoen, lijkt meer op een politiestaat, waar de politie, middels corruptie en afpersing, bepaalt, wat toegstaan is en wat niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website