Een paar Thaise miljonairs zullen nu met tranen in de ogen naar deze video kijken. Deze Hi-So auto’s zullen voorlopig niet de straten van Bangkok sieren.

Een Ferrari 430 Scuderia, Lamborghini LP640, twee Bentley’s Continental Flying Spur en nog wat dure Duitse auto’s zijn het slachtoffer van de vlammen. Aan dit ongelukje kleeft een schadepost van ongeveer 3 miljoen euro. Op de voorste Bentley en Mercedes na lijken de auto’s total loss.

Het voorval vond plaats in de provincie Nakhon Ratchasima.

Video trailer met peperdure auto’s brandt af

Voor autoliefhebbers kunnen de beelden schokkend zijn:

[youtube]http://youtu.be/ceN5NrUcdeA[/youtube]

2 reacties op “Oplegger in Thailand met peperdure auto’s brandt af (video)”

 1. Cor Verkerk zegt op

  Het grappige detail in BP was dat al deze wagens voorzien waren van een LPG tank.

  Ja, als je een Ferrari of een Lamborghini aanschaft moet je wel op de centjes letten.

  Wagens moesten bij een benzinestation afgeleverd worden aan een onbekende afnemer.

  Ben benieuwd wat er uitkomt als de LPG tanks gecontroleerd worden.

  • BA zegt op

   Net op TV3 gezien inderdaad.

   De auto’s bleken voorzien van LPG installaties. Ik kan zelf niet 100% volgen waar het over gaat op TV maar volgens mijn vriendin waren de LPG installaties inderdaad niet gekeurd.

   Nog interressanter was dat de serienummers van de auto’s zelf ook wat ongelijkheden vertoonden, ze lieten zien dat bij de F430 en een Lamborgini het plaatje met het chassisnummer verwijderd werd en dat daaronder een ander nummer zichbaar werd. Ook niet helemaal zuivere koffie dus.

   Vind het trouwens raar dat je LPG in een Ferrari 430 laat zetten, dat terzijde. Maar het is ook weer zo dat goede benzine voor dat soort auto’s in Thailand ook niet echt beschikbaar is. LPG heeft een relatief hoog octaangetal (boven 100) en de benzine in Thailand is vaan 91 of 93, denk zelfs enkele keer 95, en heeft ook vaak nog ethanoltoevoegingen, dat vinden sportwagens meestal ook niet leuk. Maar toch LPG in een F430, moet haast niet gekker worden 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website