Ondertussen op het strand: Mooi of lelijk?

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
23 oktober 2015

Over smaak valt niet te twisten, maar wij doen het toch. Deze dame is ergens gespot op het strand, wellicht in Pattaya. Een nogal opvallende verschijning dankzij de vele tattoo’s en haar weinig verhullende bikini.

Rest de vraag wat de lezers vinden van deze lichaamsversieringen (of verminkingen)? Nadat we, vooral bij voetballers, al getrakteerd werden op een lappendeken aan tattoo’s, zijn er ook steeds meer vrouwen die een naald met inkt in hun huid laten zetten.

Het lijkt een soort verslaving te zijn. Men begint met één tattoo en al snel komt de tweede, derde, enz.

Het vervelende van een tatoeage is dat je er nooit meer van afkomt. Het weg laten laseren schijnt ook geen mooi resultaat op te leveren. Het pigment in de huid is dan verdwenen zodat, als men bruiner kleurt in de zomer, de plek waar de tatoeage gezeten heeft lichter van kleur blijft.

Maar wij willen ook niet de moralist uit hangen. Vandaar de vraag aan de lezers: mooi of lelijk?

Geef je reactie.

62 reacties op “Ondertussen op het strand: Mooi of lelijk?”

 1. Hans Bos zegt op

  De dame in kwestie mag er (in ieder geval aan de achterkant) best zijn. Als ze 20 jaar ouder is, worden de tattoo’s uitgezakte lappen. Ik blijf dergelijke ’tramp stamps’ iets vinden voor zeelieden, voetballers en figuren met het gevoel dat een hype hun leven lang kan duren. Ik heb altijd als uitgangspunt gehad dat ik mijn vriendin aan mijn (inmiddels overleden) moeder moet durven voor te stellen. Bij de dame op de foto zou ik dat wellicht durven als ze zich zou hullen in een hemd met lange mouwen etc.

  • Fransamsterdam zegt op

   Voor de meeste vrouwen geldt dat je ze beter niet in een bikini aan je moeder voorstelt.

 2. Cornelis zegt op

  Lelijk, naar mijn bescheiden mening. De uitdrukking ’tramp stamps’ die Hans Bos hierboven gebruikt vind ik zéér toepasselijk.

 3. Rik zegt op

  De tijd dat een tattoo alleen maar voor zeelieden, criminelen of aso’s waren is al heel lang voorbij. Maar goed er zijn natuurlijk altijd voor en tegenstanders. Gelukkig word het steeds meer geaccepteerd, sterker nog als je tegenwoordig kijkt bij een gemiddeld zwembad valt de gene zonder pas op. Ik heb zelf ook 3 tattoos maar dan wel zo dat ze bij het dragen van een simpel t-shirt niet opvallen of te zien zijn. Waarom, omdat ik de tattoos heb voor mij zelf en niet om op te vallen. Wat betreft de vraagstelling mooi of niet mooi, het heeft wel wat en zeg dan ook mooi 😉

 4. Thailandreiziger zegt op

  Ik heb zelf geen tattoos maar vind het heel mooi en sexy. Het zegt iets over de persoon.

 5. kjay zegt op

  poeh wat een lichaam, vind het zelfs perfect! Heb niks tegen tattoos, maar dit is te….ik vind het dus niet mooi.

 6. Michel zegt op

  Tatoeages kunnen heel mooi zijn, maar in het geval van de dame op de foto vind ik het er niet uit zien. Vooral dat reetgewei.
  Deze tatoeages zijn duidelijk niet allemaal door de beste artiesten gemaakt, en maken haar mooie figuurtje er zeker niet mooier op.
  Ik heb zelf ook een paar tatoeages, maar zal me ook zeker niet zo vol laten kalken.
  Voor sommigen lijkt het idd een verslaving te zijn. Het maakt dan niet meet uit wat en waar, Als er maar getatoeerd word.
  Ik heb altijd geleerd: Ales met mate, en kwaliteit boven kwantiteit.

 7. dick zegt op

  Mooi toch? Ja hoor,het geeft kleur aan de mens .Ik heb ze zelf niet maar als ik nu jong was geweest dan had ik ze misschien ook wel. Ik vind die japanse ook heel mooi om te zien.Gewoon een vorm van kunst.

 8. Han zegt op

  Ronduit lelijk. De schoonheid van een vrouw is mede afhankelijk van een gave huid. Zonde om die zo te verknallen.

 9. Ton zegt op

  Er kan altijd later een Burka overheen gedrappeerd worden.

 10. Wim zegt op

  Oerlelijk.
  Elke tattoo op een mooie of lelijke dame of heer is een afknapper voor mij!
  Persoonlijke mening dus!

 11. Harrie zegt op

  Mooi wat mij betreft!
  Of dat zonder haar mooie figuur ook zo is en hoe het over 10 of 20 jaar is blijft idd de vraag.

 12. Walter zegt op

  Geweldig toch

  Wat 30 jaar geleden nog vaak een taboe was en eigenlijk alleen voor mannen en dan ook nog de “‘stoere”‘mannen is nu een normaal beeld op straat,stand etc. Het is alleen jammer dat de reden voor een tattoo vaak is om er ook bij te horen..het is de afgelopen 5 jaar een beetje een mode hype geworden.Zoals in de inleiding al gezegd word..70% van de voetballers lopen ineens met complete sleeves en zelfs tattoo’s in hun nek over het veld.Vaak zie je dan ook nog dezelfde style zoals Maori en portretten.Wat vrouwen aangaat…Ja mooi.Ik heb er zelfs een zwak voor.Ik zie liever een vrouw met een aantal tattoo’s dan met een dicht gesmeerd gezicht van de make up 😉

  • Jef zegt op

   Vermits ik nogal van de oude stempel ben, horen tatoeages bij oude zeerotten. Die bij motards van dubieuze strekking, kwamen pas wat later. Plakkaatverfgezichten met weggeëpileerde wenkbrouwen waren me net zulke afknappers als piercings van den vetten os en tattoos, en ook die hype is al wel wat minder fris dan vijf jaartjes. Volgens mij eigenlijk nu al passé maar ’tattoo shops’ hebben alsnog klandizie.

   Een enkel diamantpiercingetje, fijn tatoeagetje, of delicaat make-upaccent kan wel aardig blijken. Toch is au naturel me het aantrekkelijkst, overigens ook aangaande velerlei haargroei. Gisteren ontving ik een mailtje met foto van een voorzeker even knappe dame met een hartje netjes binnen de tangalijn… moet wel kunnen. Make-up en Sinead O’Connorcoiffures hebben het voordeel dat ze net als seizoenkledij de zonder twijfel veranderende mode kunnen volgen. Geitewollen sokken, bloemetjeshemden en polkadots liet men gewoon achterwege. De mooie dame hierboven is voor het leven getekend en het gaat haar ooit vastpinnen in een volslagen gedateerde epoque. Een toonbeeld van gezond verstand is ze dus niet.

   Al kijkt men er gemakkelijk naast, haar bikini is wel schitterend. Wedden dat oranje en cyaan modekleuren gaan worden? De rijkelijk getatoeëerden kunnen dan kiezen: burka of naturisme, 🙂
   Of in Thailand blijven, want naar lokale smaak passen religieuze tatoeages alvast uitstekend bij oranje gewaden.

 13. Theo zegt op

  Hallo bloggers,
  Houden de tattoo dragers er rekening mee dat ze beginnen met een mooie
  Zeemeermin die later veranderd in POMPEYE ?
  Hahaha.
  Groetjes
  Theo

 14. Marc Dalle zegt op

  Afschuwelijk! Een aanslag, ja verminking van een mooi natuurlijk lichaam. Nooit wil ik een vriendin of vrouw die geen respect toont voor de schoonheid van haar eigen lichaam. De decadentie en het nooit tevreden zijn met het “gewone”, “normale” en het streds verder willen gaan naar het extreme vieren tegenwoordig hoogtij. Tot wellicht de totale ontsporing en vernietiging.

  • Walter zegt op

   Als je over respect over je eigen lichaam praat heb je het toch wel mis denk ik..Veel fotomodellen en dan ook bekende zijn alleen maar met hun lichaam bezig en hebben daar zeer zeker respect voor en gaan er zorgvuldig mee om.ook in die wereld zie je steeds vaker een tattoo verschijnen..Mooi voorbeeld weer van een vooroordeel 😉

 15. Henk Allebosch zegt op

  Fantastisch mooi !

 16. Fransamsterdam zegt op

  Ik ben niet principieel voor of tegen, en bij de één vind ik het geslaagder dan bij de ander. Als ik me niet meer kan herinneren of iemand wel of geen tattoo(s) heeft vind ik het ook best.
  Wel ben ik van mening: Overdaad schaadt, en de dame op de foto zit op het randje, of is er al overheen.
  Zelf heb ik er totaal geen behoefte aan, ik heb er wel eens één aan een Thaise dame cadeau gedaan bij wijze van verjaardagsgeschenk. Een naamloos dolfijntje. Heel schattig.
  Maar of het nou iets over een persoon zegt? Dan ben ik al gauw geneigd om te vragen: ‘O ja? Wat dan?’

 17. Boss zegt op

  Wat een doodzonde , zo een perfect gevormd lichaam heeft die opmeuk niet nodig , vind het überhaupt geen gezicht al die getatoeëerde mensen , je valt tegenwoordig op als je geen tatoeage heb.

 18. lexphuket zegt op

  Het ergste vind ik thaise meisjes/jonge vrouwen met zo’n “versiering”. Niets is mooier dan zijn zacht lichtbruin velletje, dat glanst van gezondheid. Daar kan niets tegen op

 19. Walter zegt op

  Even een aanvulling op het reeds geplaatste bericht(en)
  Helaas lees ik veel vooroordelen..de schoonheid van een vrouw hangt mede af van een gave huid ?
  Je durft haar niet aan je moeder voor te stellen ? Dat zegt toch meer over jezelf dan over de dame in kwestie denk ik.Ik begrijp best wel dat niet iedereen er van houd maar om dat dan meteen te veroordelen…Stel…jij word helemaal verliefd op een vrouw.en gaat een aantal keren met haar uit..er is een klik..je word nog meer verliefd(op haar persoonlijkheid dus) je weet niet dat er een grote tattoo op haar rug staat..Na een aantal dates waarbij jullie nog meer verliefd worden op elkaar komt het moment dat je wat intiemer word…je ziet haar grote Tattoo…Ineens ben je niet meer verliefd op die vrouw die qua persoonlijkheid nog steeds dezelfde is ? Trampstamp ben ik het wel mee eens want dat is gewoon een kwestie van geen fantasie hebben.Toen ik 30 jaar geleden mijn eerste tattoo liet zetten kon je op de muur een plaatje uitzoeken..feit was wel dat er inmiddels al duizende met dat zelfde plaatje rond liepen…Technieken,,kennis etc is wat dat aangaat wel veranderd en je kunt laten zetten wat je wil .Dan word er ook nog gezegd…als ze dan oud zijn ziet het er uit als lappen…Zouden ze als ze oud zijn nog in een bikini op het stand lopen ?

 20. ton zegt op

  De dame heeft een fantastisch lichaam en ik verzeker iedereen als je iets anders met deze dame aan het doen bent valt die tattoo niet op. Ik zweer het je

 21. letje zegt op

  Prachtig! Kan er niet meer van maken , heel mooi!

 22. Louvada zegt op

  Vele vrouwen zijn zo bezig met hun lichaam. Het aantal crèmes die hiervoor verkocht worden zijn oneindig,
  soms echt duur elk plooike zou weg moeten en dan die tatoeages die in feite de natuurlijke schoonheid teniet doen. Echt jammer ik vind het niet kunnen.

 23. Anita zegt op

  Weet de dame eigenlijk wel dat ze gefotografeerd is?
  Wat betreft de vraag? Mooi!

  Groet Anita.

 24. Khun Peter zegt op

  Mijn vriendin heeft geen tatoeages en daar ben ik erg blij mee. Ik vond tattoos vroeger wel wat hebben toen vrijwel niemand ze had. Nu is het zo’n hype dat je meer bijzonder bent zonder die dingen.
  Helaas heb ik er zelf ook twee. Een jeugdzonde. Klein en niet zo maar zichtbaar, maar ik zou het nooit weer laten doen. Daar komt bij dat ook tattoo’s aan mode onderhevig zijn. Het plaatje wat je nu kiest, is over 25 jaar meestal een lachertje.

 25. Taitai zegt op

  De vrouw zelf is mooi, maar die tatoeages vind ik helemaal niets. Ik vind het ook allemaal heel tegenstrijdig. Aan de ene kant kunnen plastisch chirurgen het werk niet aan omdat nogal wat vrouwen dezelfde neus, cupmaat etc. willen hebben waardoor ik er bijvoorbeeld moeite mee heb om sommige tv presentatrices uit elkaar te houden. Ze lijken allemaal op elkaar. Aan de andere kant worden er bewust tatoeages aangebracht om de gewenste individualisering inhoud te geven. Aangezien die tatoeages zelden op een voorhoofd staan, kan ik die presentatrices overigens nog steeds niet van elkaar onderscheiden.

 26. bernard zegt op

  Dat is zoals de gynecoloog die tegen een vrouw zegt: mooie tattoo van een walvis op je buik waarop de vrouw zegt: ja maar,voordien was het een dolfijn…

 27. Casbe zegt op

  Pracht exemplaar mooi getatoeeerd, wow!

 28. thaiaddict zegt op

  Achja gellukkig heeft ieder zijn of haar smaak.
  En zelf hoef je er niet mee te zitten wat iemand er van vind.
  Er zijn wel zoveel dingen, neuspiercing, kledingstijl, brillen en ga zo maar door.

  Laat ieder mens toch doen wat hij of zij wil, ik persoonlijk vind haar een lekker ding en sexy met tattoo’s.

  Elk mens heeft recht op zijn of haar zelfexpressie

 29. Jack zegt op

  Heel mooi bij deze dame,alleen op het been vind ik niet zo geslaagd,lijken wel zeemansknopen. Ik zit ook onder de tatoeages al dik 40 jaar,toen had bijna niemand die. Ik heb er later nog bij laten zetten in Bangkok door Jimmy Wong,hij hoort bij de beste van de Wereld,hij heeft mijn rug onder en boven gedaan.Ik heb er nooit spijt van gehad,en er hangt geen een,je kan het nog altijd zien wat het is na dik 40 jaar.Ik heb alleen niks op mijn handen,nek,hals of gezicht,ik moet wel eens naar gelegenheden,waar dit misstaat,dan heb ik een T Shirt aan met een hemd met lange mouwen.

 30. John Chiang rai zegt op

  Jammer dat deze vrouw haar mooie lichaam,wat ze ongetwijfeld heeft,voorziet van dergelijke Tattoos. Dit soort Tattoos worden omdat ze op het ogenblik modern zijn,zonder groot na te denken,of dit in de toekomst ook nog modern is,veelste snel gestoken. Vaak zie je jonge verliefde mensen die als liefdes bewijs hun wederzijdse namen op hun lichaam laten vereeuwigen. Ik denk dat veel oudere Thaibloglezers achteraf blij zijn,dat ze dit nooit gedaan hebben,anders zou je veel wandelende telefoonboeken zien rondlopen.

 31. Emiel zegt op

  Niet voor mij. Voor mij zijn mensen met tattoes van een zeker niveau waar ik het moeilijk mee heb. Het is misschien mode nu want we zien er meer en meer maar… modes veranderen snel en dan zit je daar met je rommel.

 32. dirk zegt op

  zouden die strikjes op haar rug en de cups ook tatoeages zijn ?
  Nou, dan mag het van mij en zeker ook van dichtbij.

 33. eef zegt op

  mooie vrouw,vrouwen met tattoes voor mij persoonlijk altijd tweede keus ,het heeft iets van aso.

 34. Jack G. zegt op

  Niet mijn kopje thee. Maar wie weet is ze heel aardig.

 35. Jos zegt op

  Perfect lichaam, verpest door uitermate lelijke tattoes

 36. bal bal zegt op

  Zal wel een dame zijn met veel geld want dit kost niet weinig maar in een woord vies.

 37. angelique zegt op

  Persoonlijk ben ik geen echte voorstander van dit soort grote tattoos, niet bij mannen en ook niet bij vrouwen. Een of twee kleintjes… prima, mijn man heeft ook 2 kleine tattoos en die vind ik dus wel leuk 😛 .. Maar het hele of halve lichaam vol is mij teveel van het “goede”. Dat gezegd hebbende, het heeft ook niks met aso te maken! Het is een hype, op een gegeven moment is deze ook weer voorbij. Nadeel is dat je er wel de rest van je leven mee moet rondlopen. Dus voor mij hoeft het niet, maar ieder zijn/haar ding.

 38. Gerard zegt op

  Zonde van het mooie lijf

 39. eugeen zegt op

  Voor de rechterarm en het rechterbeen is ze nogaan het sparen.

 40. El Maestro zegt op

  Deze dame heeft een prachtig lichaam, dat is zonder meer duidelijk en een stel vreselijke tattoos. Kortom ik ben absoluut geen liefhebber van deze vorm van zelfverminking. Zal wel komen doordat in mijn omgeving tattoos not done waren in mijn jeugdjaren. Helaas hebben de meeste dames tegenwoordig allemaal tattoos als ik af ga op mijn ervaringen rond het zwembad tijdens de vakantie (Je moet natuurlijk wel rondkijken) Een kleine tattoo vindt ik niet zo’n ramp maar die grote tattoos walg ik van, ik moet de eerste mooie nog zien

 41. Pat zegt op

  Wat een droomfiguur heeft deze juffrouw!!

  Haar tattoos trekken op niets, maar ik ben gewoon geen fan van die dingen :

  Puur esthetisch vind ik tattoos nog wel oké, maar de artificiële sfeer die er rond hangt (cool zijn, hip zijn, modieus zijn) vind ik maar niks.
  Meestal toch wel een bepaald soort van mensen die ze dragen, vaak mensen die toch iets willen compenseren, wat geforceerd gedrag vertonen, of emotioneel niet altijd zo evenwichtig zijn…

  Maar uiteraard leven en laten leven, zeg ik steeds!

  Deze dame krijgt voor haar figuur een dikke 9 op 10, maar door haar tattoos zakt dit naar 7 op 10.

 42. DVW zegt op

  Alles met “te” is voor mij niet OK.
  Ik vind het bij deze dame ook “te”.
  Wel een persoonlijke mening natuurlijk…

 43. Siam Siem zegt op

  Mijn vriendin heeft een tattoo van de Naga en Garuda legende op haar rug laten zetten in kleur en al.
  Dit zonder dat ik het wist, omdat ze terecht vermoedde dat ik het haar sterk zou afraden. Inmiddels ben ik er alweer aan gewend, maar toen het met een vriendin van haar een keer zo ter sprake kwam, vroeg die of ik geen tattoo wilde laten zetten. Het antwoord was nee, over het waarom vertelde ik gekscherend dat je beter geen bumperstikkers op een Ferrari kunt plakken. Mijn vriendin was boos want ze vond het denigrerend. Zo was het niet bedoeld maar het kwam wel zo over.
  Ongeveer een jaar later stonden we voor het stoplicht achter een Thaise auto vol met stikkers. Mijn vriendin die het voorval kennelijk alweer vergeten was, merkte op hoe lelijk ze dat vond. Ik zei toen: “Ik kan nu wel wat zeggen, maar ik geloof dat ik me beter stil kan houden.” Dit keer kon ze haar lachen niet onderdrukken.

 44. Joost A. zegt op

  Mooi van ver, maar ver van mooi. Waarschijnlijk heeft de voorzijde toch nét ietsje meer schoonheid.

 45. gerrie zegt op

  persoonlijk vind ik dat er wel wat meer kleur bij kan.en eigenlijk vind ik het nog te weinig.pracht figuur natuurlijk,en zonder tattoes ook mooi natuurlijk.

 46. Fedor zegt op

  SUPER BILLEN!!! of was dat de vraag niet?

 47. Gerardus Hartman zegt op

  Zeker weten dat deze dame trots is op haar lichaam en figuur. Ook zeker weten dat meer mensen het strand van Pattaya bezoeken als meer dames in bikini met goed figuur zich daar laten zien. Wat is er mis mee dat een dame in bikini loopt voor strandplezier terwijl heren (veelal met dikke hangende buik) gekleed in een
  te klein zwembroekje daar flaneren. Tattoo’s zijn in Thailand een ingeburgerd begrip en heeft niets te maken met aso. Nagenoeg iedere straat vindt je een tattooshop. Mensen die daar niet van houden kunnen andere kant opkijken. Deze dame mag er zijn en haar tattoo’s zijn niet storend. Denk dat menigeen van ons die als bachelor Pattaya bezoekt best tevreden zou zijn met deze dame te worden gezien. Ik zou ze niet ontlopen.

 48. Patrick V. zegt op

  Ik vind dit prachtige tattoos op een prachtig lichaam. Ik zou met veel aandacht luisteren naar wat deze dame te vertellen heeft moest ze mij aanspreken. Wanneer ik straks in Pattaya ben houd ik mij zeker ter beschikking voor een leuke babbel 🙂 !!!

 49. Mevr. Boombap zegt op

  Als eigenares van vele tattoos vind ik het bovenstaande verhaal zeer neerbuigend. Ieder zijn mening maar zoiets hoort hier niet thuis, dit heeft niks met Thailand te maken. Verder kan ik ook zeggen ik ben zelf zeker 20 jaar ouder dan bovenstaande dame, en mijn tattoos zijn zeker niet uitgezakt! Mijn huid is nog steeds puntgaaf en ik laat nog steeds op mijn leeftijd tattoos zetten. Natuurlijk is het ieder zijn mening wat hij of zij vind van het zetten van tattoos maar kijk eerst eens in de spiegel voordat je andere mensen beledigd. Sommige dames en heren zien er zelfs zeer begeerlijk uit met deze lichaamsversieringen of body-art hoe je het ook noemen wilt. Het is wel heel erg ouderwets als men vind dat dit alleen voor zeelieden e.d. is voorbestemd zeer middeleeuwse opmerkingen. Overigens… Krijg ik door mijn vele tattoos ook opmerkelijk veel aandacht van de prachtige Thaise dames, dus daar is ook wat over te zeggen 😉

 50. David zegt op

  bangelijk mooi

 51. Edwin zegt op

  Prachtig en sexy 🙂

 52. Hans Struijlaart zegt op

  Zonder tattoos zou ik deze mooie dame graag een keer mee uit eten willen nemen.
  ik heb niets tegen tattoos, maar overdaad schaadt. Ik ben een keer in bed belandt met een Thaise dame die een zeer grote (bijna levensechte draak op haar rug had getatoeëerd). Dan ga je je toch afvragen: met wie ben ik nou seks aan het bedrijven, met haar of met de draak. Voor mij een afknapper dus.
  Hans

  • Yuundai zegt op

   Moderator: niet chatten svp.

 53. Jaap zegt op

  Vraag voor mij is meer: als je twee pistolen op je rug laat zetten wat zegt dat dan over je..

 54. Yuundai zegt op

  Eerst maar even verduidelijken dat tattoos niet iets moderns is of van ruwe zeebonken. In de zogenaamde Edo periode in Japan zo van af het jaar 1600 begon de lagere klasse zich te tooien, verfraaien met decoratieve tattoos, als beginnend van wat de huidige tattoo techniek is.
  De traditionele tattoo de ” Irezumi ” bestond uit mythische voorstellingen, bloemen en plant afbeeldingen als lichaamsdecoratie en als inspiratie van levensdoelen.

  The Traditional Japanese Tattoo “Irezumi” is the decoration of the body with mythical beasts, flowers, leafs, and other images from stories, myths and tales. The impetus for the development of the art was the progression of the woodblock prints and notably the “hero’s heavily decorated with Irezumi”. Wearing Irezumi is an “Aspiration” to life’s goals. Eerst voor de lagere sociale klasse, maar al snel bereikte deze techniek ook de hogere sociale klasse, die echter de tatoeages niet zichtbaar onder de kleding droeg.
  Tot de British monarch, King Edward VII een door een Japanese tattooist zich een aantal draken op zijn armen liet tatoeëren en hij de tattoeist naar Engeland bracht, lieten een aantal vrienden uit America zich ook verfraaien als teken van vriendschap en goede verstandhouding.
  Tattoos werden veel gemaakt tijdens de oorlog rond 1945, heeft in Japan een extra dimensie gekregen toen de Japanse Maffia, de YAKUZA de traditie omarmde en zich haast van top tot teen lieten tatoeëren, waarbij normaal gedragen kleding nimmer iets lieten zien én dus niet verklapte dat je met iemand van de Japanse Maffia te maken had.
  Anderzijds zijn de tatoeages van de Maories, als strijdlustig volk met uiterst fraaie uit lijnen bestaande tatoeages zeer bekend én voor menige niet Maori, tot op heden een inspiratie om zo een tattoe te laten zetten.
  De discussie, ingezet door de redactie, waar ik toch een ondertoon voelde van afkeur van deze lichaamsversiering, hoop ik een andere wending te geven. Je vindt het mooi of niet, zoals je vlees lekker vindt of niet. De één houdt van een man én de ander van een vrouw, of van allebei. Afkeuren kan en mag maar doe dat wel respectvol. Degene die naast deze, in mijn ogen heel mooie, dame wel wakker zou willen worden of zelfs aan familieleden zou wolken voorstellen, wens ik sweet dreams en een niet te hard wakker worden naast je snurkende m/v partner.
  Groet,
  YUUNDAI

 55. nico zegt op

  De totoo vindt ik niet mooi (voorzichtig gezegt) maar die billen wel. Nu de voorkant nog. Misschien dé afknapper.

 56. kees1 zegt op

  Was ik 40 jaar jonger lag ik nu op het strand in de hoop haar te spoten
  Wat een mooie meid. De tatoos staan haar prima. Je kan een tatoo in een dronken bui laten zetten
  daar is hier geen spraken van ze heeft er over nagedacht dit doe je niet even zo maar
  Als je een tatoo laat zetten doe je dat aller eerst voor je zelf. Het is niet zo belangrijk of een ander het mooi vind. laat dat duidelijk zijn .Ze heeft er maling aan als je het niet mooi vind

 57. Cor van Kampen zegt op

  Misschien een recort aantal reacties op het blog.
  Om met kees1 te zeggen. wat een mooie meid. Het is nou eenmaal zo dat de meeste bloggers wat op leeftijd zijn. Kan mij voorstellen dat je een wat oudere vrouw hebt en 20 jaar geleden dat ook heeft laten
  doen, Dan is het helaas niet meer aan te zien. Ik zie ze in Pattaya dagelijks rondlopen.
  Dat geld natuurlijk ook voor mannen. Meer dan 90 Kilo. uitgezakte vette lijven De tattoos ook uitgezakt.
  Uiteindelijk was de vraag door de redactie, mooi of lelijk.
  Ik vind haar heel mooi en de tattoos op haar lichaam ook mooi zoals ze er nu uitziet.
  Zou er zelfs een paar maanden ruzie voor over hebben. Eigenlijk kan een oude lul daar alleen maar van
  dromen.
  Cor van Kampen.

 58. van eekhaute patrick zegt op

  ik ben nog van de oude stempel….en die mensen die een tattoo zetten…..ik vraag mij altijd af….zijn die wel gelukkig met hun lichaam?…als je gelukkig bent met je lichaam….waarom zet je dan die tatoo’s?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website