Huisbezoek van een reusachtige varaan (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
17 juni 2016

Slangen die uit het toiletpot kruipen, spinnen zo groot als een volwassen vuist, nog niet de kriebels? Wat dacht je dan van een reusachtige varaan die zo uit een film van Steven Spielberg lijkt weggelopen te zijn? 

Deze flinke jongen (of meisje), die rechtopstaand zo groot is als een mens, had het idee opgevat om een huisbezoek te brengen en probeerde de een deur open te krijgen.

De eigenaar van het huis in Nonthaburi trachtte het beest te verjagen. Overigens zal hij het bezoek niet als storend hebben ervaren. Volgens Thais bijgeloof brengen grote hagedissen geluk.

Video: Huisbezoek van een reusachtige varaan

Bekijk hier de video:

3 reacties op “Huisbezoek van een reusachtige varaan (video)”

 1. adje zegt op

  Het beest gewoon met rust laten. Die gaat vanzelf weer weg. Nu wordt ie bang en zal hij zich proberen te verdedigen met mogelijk gevolgen voor dier en mens.

  • Jason zegt op

   Dat probeerde het beest al door met ze staart te slaan. Lekker opjagen met blaffende honden en schreeuwende vrouwen schiet niet op idd. Deurtje open en het beest zijn eigen weg laten vinden werkt toch echt beter. Wel een mooie kanjer Is het. Wist niet dat ze in Thailand er waren, hopelijk krijg ik er ze nog te zien.

 2. Art zegt op

  Ik sta er eigenlijk een beetje van te kijken, in Lumpinipark ben ik er veel tegen gekomen en ze zijn altijd schuw, zodra ik te dicht bij kwam doken ze weg, een stukkie vis aan een stok, daarmee lukt het wel.
  Ik geloof ook niet dat ze gevaarlijk zijn, tenzij ze natuurlijk aangevallen worden.
  Mijn vriendin vertelde me dat de thai ze nog wel is eten…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website