In deze video zie je hoe hondsbrutale dieven in Bangkok toeslaan. Binnen twee minuten wordt deze geparkeerde auto van alle velgen plus banden ontdaan.

Dit gebeurt voor het huis van de eigenaar van de auto die geparkeerd staat langs een drukke weg. Er komt veel verkeer langs maar daar lijken deze criminelen zich niets van aan te trekken. Dezelfde eigenaar had ook een camera opgehangen waarmee alles gefilmd werd.

Video bandendieven Bangok

Er komt een pick-up truck aangereden met een aantal mannen en dan… Bekijk het zelf op de onderstaande video.

Hoe zit het eigenlijk met diefstal in Thailand? Is er van jouw wel eens iets gestolen? Laat een reactie achter en vertel je verhaal.

[youtube]http://youtu.be/GXwPes_vvb8[/youtube]

5 reacties op “Brutale dieven in Bangkok: in twee minuten al je banden kwijt (video)”

 1. Tino Kuis zegt op

  Deze mooie video laat toch maar weer eens zien dat Thaise jongemannen heel kunnen plannen en vervolgens in goede samenwerking een moeilijk karweitje snel en efficient kunnen klaren.

  • Sir Charles zegt op

   Snel en efficiënt is het zondermeer maar niet minder ook misdadig tuig wat hard aangepakt moet worden.

   Je zal het vast niet zo bedoelen beste Tino maar je reactie klinkt wel heel bagatelliserend sterker nog bijna prijzend te noemen.

   • Tino Kuis zegt op

    Ironisch bedoeld, beste Sir Charles, dit is gewoon een misdaad. Je hoort vaak dat Thais niet kunnen plannen en niet snel en efficient kunnen werken…………

 2. Theo zegt op

  Mij gebeurd,over 20 jr geleden op de parker plaats van Big C in Pattaya.Was toen alleen mijn reservewiel van mijn pickup kwijt en twee wieldoppen ,wij kwamen te vlug terug van weggeweest en die dieven hadden dus gauw de benen genomen.De dealer zij toen ook”Dat flikken ze in 3 min.,alle 5 wielen”Geloofde ik niet en hij liet zien hoe dat gedaan werdt,ongelooflijk!

 3. Jos zegt op

  Bedankt voor de waarschuwing, zal dus slotbouten op mijn velgen monteren als ik daar een auto koop.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website