Bikini shoot Miss Thailand World 2013 op Phuket

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
15 maart 2013

Voor de liefhebbers van vrouwelijk schoon was het gisteren weer een mooie dag. De 20 deelnemers aan de Miss Thailand World 2013 verkiezing verruilden hun dagelijkse kloffie voor strandkleding.

Deze happening vond plaats aan de oostkust van Phuket bij Cape Panwa. Hierna vertrekken de beauty’s naar Birma voor de volgende fotoshoot. Op 9 april is de laatste stemronde in Bangkok en dan weten wij welke dame zich Thailand’s mooiste mag noemen, voor de periode van een jaar.

Voor meer foto’s kijk op: phuketwan.com/gallery.php


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Bikini shoot Miss Thailand World 2013 op Phuket”

 1. Sir Charles zegt op

  Mooie vrouwen zondermeer echter het blijft jammer dat ze niet alleen verkozen zijn geworden vanwege hun mooie looks en fysieke maten maar ook vanwege hun blanke huid.
  Een donkerbruine Thaise zou vrijwel geen kans maken om tot bovenstaand gezelschap toe te kunnen treden, laat staan verkozen te worden tot Miss Thailand.

  Helaas óók dat is Thailand…

  • Simon zegt op

   Een heel politiek-correcte en een uiterst diplomatieke reactie, Sir Charles.

   Daar kan ik zelf nog heel wat van leren.

   Het blijft fascinerend hoe inzichten vaak zijn gebonden aan streek, land, leeftijd, cultuur, opleidingsniveau, leefsituatie, levenservaringen, geslacht, uiterlijk, karakter en intelligentie.

   Zo kwam ik eens, in de jungle van Sumatra (Ind) een vrouw tegen die sprekend leek op Sophia Loren. Mijn relativeringsvermogen kreeg op dat moment echt een goeie opdonder. Ondanks dat het al een aantal jaren geleden komt het beeld toch regelmatig weer bij mij op.

  • Franky R. zegt op

   Nu u het zegt; die twee aan de linkerkant [nummer 11 & 12] vind ik anders best getinter dan de rest. En ze zouden bij ook nog ik de top 3 staan ook…[samen met nummer 8]!

   • Rob V. zegt op

    Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een lichtere huidskleur, melkfles wit hoeft nu ook weer niet. Dames nummer 1, 2 en 8 (? Rechts naast nr 2) vind ik het mooist. De minst mooie staat achter nummer 1, ik dacht even dat het een katoey was, er is veel aan verbouwd. Nee, ik prefereer een natuurlijke look, mooie zwarte haren, geen make-up, geen verbouwingen etc. Misschien dat een hogere (europese) neusbrug mooier is maar wees toch tevreden met wat je hebt… Je huid bleken, “plastic” zooi etc? Brrrrr…

    Over dames gesproken, wie is de gastvrouw die iedereen verwelkomd? Ook een mooi vrouw. Zo te zien ook iets aan de neus gedaan, maar ach, als iemand daar zelf vrolijker van wordt. Mijn lijf is ook niet perfect maar geen gesnij in mijn lijf, mijn vriendin dacht een tijdje aan een hogere neusbrug maar nu niet meer. Ze doet wel wat talkpoeder op voor de huid en om een tintje witter te zijn (niet dat ze echt getint is, lichtjes).

    Valt me mee/op dat er geen luukkhrung tussen zit, althans niet dat ik zo kan zien. Ik vind een volle aziatische dame vaak toch iets mooier.

   • Bert Van Eylen zegt op

    Beste Franky, wil je mij aub eens uitleggen wat betekent,”En ze zouden bij ook nog ik de top 3 staan ook”.
    Knappe vrouwen inderdaad en ook ik zag liever wat meer kleur.
    Groetjes,
    Bert.

    • Franky R. zegt op

     Excuus,

     Ik bedoelde dat de voorgenoemde dames in mijn top 3 zouden voorkomen!

     Gr. Franky

 2. Dick van der Lugt zegt op

  Ik tel op de foto 16 vrouwen, terwijl het bericht spreekt over 20 deelneemsters. Twee mogelijkheden: 4 vrouwen zijn al afgevallen of iemand kan niet rekenen. Dat laatste zou me niet verbazen, want voor de meest simpele rekensommetjes wordt een zakjapannertje gepakt. Blijkbaar staat hoofdrekenen niet op het rooster van Thaise basisscholen.

  • Sir Charles zegt op

   Die andere 4 waren met mij op stap. Laat mijn vrouw het maar niet weten. 😉

  • sharon huizinga zegt op

   Mijnheer van der Lugt,
   Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat er 20 deelnemers zijn aan de Miss Thailand World 2013 verkiezingen en 16 daarvan op een bepaalde foto staan. Iemand moet die foto toch nemen!

   • Dick van der Lugt zegt op

    @ Sharon Uiteraard moet iemand de foto maken. Ik denk de (vak)fotograaf. Misschien dat die 4 het al hebben opgegeven nadat ze hun concurrenten hadden gezien of ze zaten zich nog op te maken toen de foto werd gemaakt. Ach, wat doet het er ook toe? Maar pietje precies die ik ben, kon ik toch niet nalaten de dames op de foto te tellen.

 3. Sjaak zegt op

  Bwaah, waarom weet ik dat nu pas? Daar had ik ook een paar foto’s van willen maken. Pssst, niet aan mijn vriendin vertellen…. 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website