Nederlander heeft meer seks op vakantie

Door Redactie
Geplaatst in Onderzoek
Tags:
12 augustus 2015

Zeker 74% van de Nederlanders heeft vaker seks op vakantie dan thuis! Dat blijkt uit het ‘Grote Komkommertijd Vakantie-onderzoek’ van Radio10. In het onderzoek werden respondenten gevraagd naar de verschillen tussen hun seksgewoonten thuis en op vakantie.

Vooral mensen die met de caravan op vakantie hebben vaker seks dan thuis. Ruim 90% van hen geeft aan meer seks te hebben dan thuis. Zij worden op de voet gevolgd door Nederlanders die kiezen voor een appartement (81%) of hotel (74%). Vakantievierders die kiezen voor een tent komen er het slechts van af. Slechts 60% heeft vaker seks. Thuisblijvers doen het ook vaker dan normaal (54%), maar hadden dus beter op vakantie kunnen gaan.

Een kampeervakantie met het hele gezin in een tent zorgt voor een afremmende werking. Maar liefst 80% heeft dan minder seks met hun partner dan thuis.

Seksuoloog Astrid Kremers: “Dat mensen meer intiem zijn op vakantie heeft alles te maken met de tijd die je dan hebt voor elkaar. Ook vallen remmende factoren weg en word je op vakantie sneller geprikkeld door schaarse kleding en mooie gebruinde lichamen. Het is opvallend dat de caravan zo’n populaire plek is. Meestal geldt dat de kans op een wilde nacht groter wordt naarmate er meer privacy is.”


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website