RVO: Handel Nederland – Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Ondernemers en bedrijven
Tags: ,
17 september 2021

Thailand heeft op Singapore na de grootste economie van de ASEAN-regio. Nederland is een belangrijke handelspartner voor Thailand. Jaarlijks exporteren we rond 1 miljard aan goederen naar ‘het land van de glimlach’.

Wilt u meer weten over het land Thailand, zoals het bruto nationaal product, de staatsvorm of andere demografische gegevens? Bekijk dan de Factsheet Thailand.

Lees op deze pagina meer over de onderlinge handel: Handel Nederland – Thailand

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

2 reacties op “RVO: Handel Nederland – Thailand”

  1. Petervz zegt op

    Wat een blunder van de RVO. The grootste economie van Asean is Indonesie, gevolgd met afstand door Thailand, de Filippijnen, Maleisie en dan pas Singapore op the 5e plaats.

  2. wim zegt op

    Beschamende misser. Of misschien is de RVO te politiek correct geworden dat alles wat ook maar naar VOC riekt wordt genegeerd?
    Veruit de grootste economie in Asean is Indonesië. Dat land dat voorheen Nederlands Indië werd genoemd en in 1945 (volgens NL overheid 1949) zelfstandig is geworden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website