De Vietnamese economie groeit hard

Door Redactie
Geplaatst in Ondernemers en bedrijven
Tags: ,
30 januari 2020

Vietnam (Jimmy Tran / Shutterstock.com)

Regelmatig kunt u op dit blog lezen over de economische mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in Thailand. Dat is goed, maar het kan geen kwaad om af en toe over de schutting te kijken hoe bij een (bijna) buurman de kansen liggen.

 

Onder de titel “Iedereen moet meeprofiteren van economische groei Vietnam” staat er op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken een interessant verhaal over dit land. Het begint zo:

“De Vietnamese economie groeit hard. De ambassade in Hanoi brengt de kansen voor Nederlandse ondernemers in kaart. En wil tegelijk zorgen dat de nieuwe welvaart eerlijk wordt verdeeld en niet ten koste gaat van het milieu. ‘Fatsoenlijk zakendoen is voor ons het nieuwe normaal’, vertelt ambassadeur Elsbeth Akkerman.”

Lees het hele artikel op: www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-buitenlandse-zaken/weblogoverzicht/2020/ambassadeur-elsbeth-akkerman

Van harte aanbevolen!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website