Bij een ongeluk met een langstaartboot bij de kust van de provincie Phang Nga,  zijn vier Belgen lichtgewond geraakt. In de boot zaten ook twaalf Noorse toeristen en drie Thai.

Het vaartuig kwam bij Koh Khao Phing Kan, beter bekend als het James Bond eiland, in aanvaring met een andere longtailboot die Chinese toeristen vervoerde. De boot waar de Belgen in zaten kantelde en de inzittenden kwamen in het water terecht.

Vorapot Lomlim, het hoofd van het nationaal park Ao Phang Nga, laat weten dat de opvarenden zijn gered en naar het locale ziekenhuis gebracht. Volgens hem hebben de meeste gewonde toeristen slechts lichte verwondingen. De Chinese toeristen bleven ongedeerd.

De kapitein van de boot die de Chinese toeristen vervoerde, zou aan de autoriteiten verklaard hebben dat hij de andere boot niet had zien aankomen door de hevige regen en de sterke stroming.

Bron: HLN.be


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website