Vermiste Nederlander gevonden en maakt het goed

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
Tags:
4 september 2021

De vermiste Nederlander Frans van Rossum (79) is terecht. Frans was op 31 augustus vertrokken op zijn motorfiets uit Nong Pradu Village in het Na Yang district (Cha-Am) en is gisteravond, 3 september, gevonden.

Frans was verdwaald in een bosgebied, maar werd om 23.00 uur op enige afstand van een berm slapend gevonden, wachtend op hulp. Dorpelingen vonden de man en meldde dit bij de politie, die hem vervolgens naar het plaatselijke ziekenhuis heeft gebracht. Hij droeg alleen een T-shirt en korte broek. Frans was moe, verward en zat onder de muggenbeten.

Hij is inmiddels teruggekeerd naar zijn huis om te herstellen en te worden verzorgd door zijn zeer bezorgde vrouw.

De dochter van Frans heeft iedereen bedankt voor de hulp en inspanningen om Frans te vinden.

7 reacties op “Vermiste Nederlander gevonden en maakt het goed”

 1. Erik zegt op

  Nou, gelukkig maar. Als je maar geen rotziekte van die muggen overhoudt…

 2. Rob V. zegt op

  Gelukkig maar, en dat Frans er maar snel boven op mag komen. Hij, en toevallig die Engelsman in KhonKaen die ook de 31ste vermist was en vrijdag de 3de gevonden werd, waren beide op de motorbike er op uit. Frans is deels liggend in het water gevonden. Ligt daar misschien dikke pech, een eenzijdig ongeval aan ten grondslag? Als je van de weg raakt en niet terug kunt keren dan kan het lang duren voordat men je gevonden heeft. Anyway, nogmaals sterkte Frans en familie!

  • Nou, het was wel toevallig dat er ook een Engelsman in dezelfde periode vermist en gevonden werd. Vandaar de wat verwarrende berichtgeving gisteren.

   • pieter zegt op

    Klopt ja hoe een toeval, gelukkig beiden ongedeerd

 3. Hans Bos zegt op

  Frans mag morgen naar huis uit het ziekenhuis. Een mogelijke reden dat hij de weg kwijt raakte is een beginnende dementie. Die heeft nooit problemen opgelevert, tot op heden.

 4. Rob zegt op

  Kijk daar is de politie ook voor, en niet om met veel machtsvertoon een vreedzame protestmars in Bangkok tegen te houden.
  En gelukkig is Frans weer heelhuids bij zijn familie.

 5. peter zegt op

  Moderator: nog een keer zo’n opmerking en je krijgt een blokkade.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website