pisaphotography / Shutterstock.com

Verkopers van bekende Chatuchak weekendmarkt zijn tegen het plan van de Spoorwegen, eigenaar van de grond, om op dezelfde plaats een nachtmarkt toe te staan. De nachtmarkt, die ruimte biedt aan nieuw verkopers, zou de ruimte innemen die nu door de dagmarkt wordt bezet. 

De huidige huurder van de kraampjes op de weekendmarkt denken dat er een overlap komt in het aanbod aan artikelen. Dat gaat ten koste van hun omzet. De verkopers hebben gisteren een officiële klacht ingediend bij het Government House en het ministerie van Transport gevraagd de plannen te blokkeren.

Op de markt werken 10.000 verkopers. Hoewel de markt een weekendmarkt wordt genoemd, is die ook op weekdagen geopend. De SRT opent op 27 september voor particuliere bedrijven de inschrijving voor het beheer van de nachtmarkt.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Verkopers Chatuchak weekendmark zijn tegen komst nachtmarkt”

  1. Jacques zegt op

    Dit is toch iets wat je dagelijks tegenkomt in Thailand. Nu alleen op een groter gebied. De grondeigenaren willen geld verdienen en liefs zo vele mogelijk en denken daarbij echt niet aan de mensen die daar hun zaakjes hebben. Het grote eigen ik komt weer naar boven en dat is een ziekte die in een behoorlijk aantal mensen huist en negatief doorwerkt in de maatschappij.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website