Beeld: Bangkok Post

De bouw van twee viaducten en een brug in Khlong Toey (Bangkok) zal waarschijnlijk veel files en opstoppingen veroorzaken. Door de bouwtijd, ongeveer 2,5 jaar, duurt de chaos ook nog eens erg lang. Weggebruikers hebben het advies gekregen de route te mijden.

 
De werkzaamheden zijn vrijdag begonnen en duren tot maart 2021. Begonnen wordt met de sloop van het bestaande viaduct die het Queen National Convention Centre op de Ratchadaphisek Road verbindt met de populaire Penang markt. Die wordt vervangen door een langer (1,95 km) en hoger viaduct met vier rijstroken. Daarna volgen de bouw van een brug en spoorbaan van 550 meter en een viaduct van 600 meter.

De bouwwerkzaamheden gaan 24 uur per dag door, maar toch duurt het zo lang lang omdat de gemeente het verkeer bij de bouwplaatsen niet stil kan leggen.

Een bewoonster in het gebied verwacht een grote verkeerschaos omdat de alternatieve routes in het gebied uit smalle straatjes bestaan.

Vrachtwagens op weg naar de haven hebben het advies gekregen via de provincie Samut Prakan te rijden.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website