Koh Samui

Minister Phiphat Ratchakitprakarn van Toerisme wil de helpende hand bieden aan de toeristische sector in Surat Thani, die zwaar te lijden heeft van de pandemie.

Als het kabinet en de CCSA toestemming verlenen, kunnen volledig gevaccineerde buitenlandse toeristen vanaf 1 augustus naar Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao reizen, na eerst een verblijf van zeven dagen op Phuket (Sandbox model).

Phuket bereidt zich voor om vanaf 1 juli buitenlandse reizigers te ontvangen op voorwaarde dat ze 14 dagen op het eiland blijven voordat ze verder in Thailand mogen reizen. Daarvoor wordt eerst de bevolking van Phuket met voorrang gevaccineerd.

Phiphat gaat nu voorstellen dat toeristen een week op Phuket kunnen blijven en dan naar de eilanden in Surat Thani mogen vliegen. Daarvoor moet hij ook eerst met Bangkok Airways in gesprek, die de toeristen van Phuket naar Samui moet vliegen.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 1 vote.
Please wait...

3 reacties op “‘Vanaf 1 augustus na 7 dagen Phuket reizen naar Koh Samui toegestaan’”

 1. Carlo zegt op

  Goed nieuws,

  Ik vraag me dan wel af wat in Thailand als ‘volledig gevaccineerd’ wordt gezien. Zelf heb ik 1 dosis Moderna gehad wat in Nederland voldoende is aangezien ik al eens corona heb gehad. Ik kan me voorstellen dat ze daar in Thailand anders over denken.

  • Rob zegt op

   Laat je nog een keer vaccineren. Kost niks en je krijgt geen gedoe in Thailand.

 2. Cornelis zegt op

  Ik lees dat de minister ook gezegd heeft dat Phuket pas op 1 augusrus open gaat, i.p.v. op 1 juli.
  https://forum.thaivisa.com/topic/1220255-tourism-minister-phuket-unlikely-to-be-ready-for-sandbox-opening-sealed-route-share-with-samui-proposed/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website