Twee Russen zijn gisterochtend ernstig gewond geraakt toen ze overvaren werden door een speedboot.  Ze werden geraakt door de schroef van de boot. De twee mannen waren bij Phi Phi eiland aan het duiken. Een slachtoffer moet zijn onderbeen missen. 

Na een eerste behandeling zijn ze naar een ziekenhuis in Krabi gebracht. Volgens de 27-jarige stuurman was het een ongeluk, hij had de mannen niet gezien. Hij was met de speedboot op weg naar een pier op Maya Bay.

De commandant van de toeristenpolitie vindt dat de schipper voorzichtiger had moeten zijn toen hij naar de pier voer. Er komen voorschriften zoals het plaatsen van boeien om het duikgebied te markeren.

Deze komen ook bij stranden van andere toeristische bestemmingen, zoals Samui en Pattaya.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/DobxeX

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Twee toeristen ernstig gewond door speedboot”

  1. Rob zegt op

    Hoe voorzichtig moet je zijn als je mensen niet ziet. Ik duik zelf niet ik kan amper zwemmen maar ik weet wel dat als je gaat duiken je een boei neer moet leggen , opdat ze weten dat er wel eens iemand onder water kan zitten.????


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website