Tien Thaise vrouwen zijn in de Indiase staat Maharashtra bevrijd uit een spa, waar ze gedwongen werden als prostituee te werken. De politie in stuitte bij toeval op de vrouwen tijdens een controle.

Ze zijn ondergebracht in een opvangcentrum voor slachtoffers van mensenhandel. Personeel van het Thaise consulaat in Mumbai heeft de vrouwen bezocht en hun familie in Thailand geïnformeerd.

Volgens woordvoerder Busadee van buitenlandse zaken hebben de Indiase autoriteiten de strijd tegen mensenhandel, en vooral tegen het misbruik van minderjarigen opgevoerd, wat geleid heeft tot een serie arrestaties in spa’s.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Thaise vrouwen gered uit klauwen van Indiase pooiers”

 1. Bob zegt op

  Hoe kan zoiets nu gebeuren…….echt erg……triest, intriest !

  • FonTok zegt op

   Omdat velen wegkijken en de werkelijkheid niet willen zien. Er is op dit moment een goede serie op de Thaise tv (al 20 afleveringen) hierover. Het geeft een beeld waar die vrouwen in terecht komen. het is een beetje overtrokken maar de werkelijkheid zal er niet veel naast zitten. http://cdn.thaiflix.com/media/files/images-big/17-FunRakFunSalai.jpg

   • Bob zegt op

    Bedankt voor de tip over die serie.

    Ik weet dat er in bepaalde landen de thuishulpen, baby-sitters, etc… uit bepaalde landen
    hun paspoort soms afgepakt worden en dat ze dan verkracht worden door hun werkgever.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website