De Thaise overheid heeft plannen om Phuket te ontwikkelen tot een “World Medical Tourism Hub”. Het gaat om een International Health/Medical Plaza, een centrum voor langdurige zorg, een hospice en een rehabilitatiecentrum.

Men verwacht dat met een hoogstaande ‘medical hub’ er meer toeristen voor Phuket zullen kiezen. En dat zorgt voor werkgelegenheid, het verbeteren van de inkomstenverdeling, het toevoegen van bbp-waarde en het ondersteunen van lokale producenten.

Het project is ook gericht op de ontwikkeling van de Thaise traditionele geneeskunde, alternatieve geneeskunde en medische technologie en moet wereldwijd toonaangevend worden op het gebied van medische diensten.

Daarnaast zal Thailand in 2028 een speciaal evenement organiseren (Specialized Expo), onder de naam “Expo 2028 – Phuket, Thailand”, met als doel Phuket te presenteren als een bestemming van wereldklasse ten aanzien van medisch toerime.

Bron: PR Thai Government


» Laat een reactie achter


Rating: 1.00/5. From 6 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website